Korištenje turske kobasice kako bi vaš doručak bio zdraviji

Korištenje turske kobasice umjesto drugih mesa za doručak izvrstan je način za smanjenje kalorija, masnoća i kolesterola. Možete pokupiti gotovo sve okuse koje želite dodati, tako da je jednostavno i zabavno miješati stvari i stvoriti različite kobasice za degustaciju za doručak. Jabuka, kadulja, bosiljak, kumin, cayenne i češnjak samo su neki okusi koji se mogu koristiti. Ako niste zainteresirani za izradu vlastite aromatizirane kobasice od puretine, vjerojatno možete pronaći više opcija u lokalnoj trgovini. Lako je doći do različitih obroka doručak koristeći ovu vrstu kobasica, pa razmislite o sljedećim prijedlozima.

Kobasice, jaja i tost

Turska kobasica obično dolazi u epruvetama i podsjeća na mljevenu govedinu više nego što nalikuje na kobasice ili patties, tako da ćete morati napraviti svoj vlastiti. Dobar dio o tome jest da možete dodati sve začine koje biste mogli djelovati, a oblik i veličinu možete prilagoditi potrebama vaše obitelji. Samo ispeći ili pržiti patties i poslužite ih svježim kajgastim jajašima i cjelovitim pšenicom.
Ako želite smanjiti kolesterol, kalorije i masnoću obroka još više možete izostaviti maslac na tost ili umjesto toga koristiti žele i koristiti samo jedan žumanjak za svaka tri jaja koju koristite u obroku.

Pečena kobasica

Da biste pripremili hranu, jednostavno kuhajte kobasicu od puretine dok se ne usmrćite dok istodobno kipuće ključanje koje je izrezano u komade od ugriza. Znat ćete da su krumpir spremni skinuti peć kada su kuhani, ali ipak čvrsto.
Odvucite krumpir i kobasicu, pomiješajte ih zajedno i stavite sastojke u posudu za pečenje. Kuhajte smjesu solanom, paprom i paprom od crvene paprike na okus, četvrtinu šalice sira s malo masnoća i pregršt maslina. Možete ga ispeći kao što je ili stavite u frižider da se peče sljedeće jutro. Hash je spreman jesti kad se sir rastopi i hrana se zagrijava. Možete smanjiti kalorije posluživanjem malih dijelova hashe zajedno sa svježim voćem kako bi popunili.

Doručak sendviči kobasica

Turska kobasica čini izvrsnim sendvičima za doručak jer ima manje masnoća nego svinjska kobasica tako da kruh ne mari. Engleski muffini, bagels ili redoviti kruh mogu se koristiti za stvaranje jutarnjeg sendviča koji će svatko sigurno voljeti. Jednostavno je i jesti u pokretu, što je plus za one koji se uvijek čine u pokretu. Slojevita kobasica od puretine, jaja, masnoća bez masnoća i bez masnoća čine dobro bazu za sendvič.
Napravite doručak zdraviji i kaloričniji prijateljski koristeći manje jaja i sira i dodavanje svježe povrće sendvič. Luk, paprike, masline, srca artičoke, paprike jalapeño pa čak i avokado su ukusni i srce zdravi izbor.