Stvaranje Home Pilates Studio

Postavljanje vlastitog doma pilates studija ne treba biti užasno teško, ali postoje neke zajedničke smjernice za dizajniranje jednog koji je prilično važan. Većina sastavljanja korisnog pilates područja je mješavina mijenjanja postojećeg prostora i ispunjavanje ga nekim od "alata trgovine" koji su toliko popularni za današnje pilates rutine.

Odabir prostora

Kada ste u potrazi za postavljanjem pilatesa u sobi, poželjet ćete imati potrebnu količinu prostora za prilagodbu tjelesnih pokreta tijekom sesije. Također ćete poželjeti određeni "feng shui" ili dizajn soba. Možda vam je teško vježbati pilates ili bilo koju drugu aktivnost u sobi u sobi koja je dizajnirana za nešto drugo (mislim na kotlovnice ili kuhinje). U idealnom slučaju, nećete imati ništa u sobi osim pilates studija, ali kada to nije moguće, možda ćete moći ostvariti sličan učinak s ekranima ili drugim izmjenama.

Drugi aspekt pronalaženja dobrog pilatesa je odabir udaljenog područja zgrade, daleko od vreve više stanovnika. Pronađite prostor gdje se kućni ljubimci ili mladići ne mogu slučajno upasti, a gdje su zvukovi druge svakodnevne aktivnosti barem pomalo prigušeni. Ovo će vam dati najbolje prilike za fokusiranje tijekom pilatesa.

Postavljanje osnovnog studija

Za osnovni studio pilates, sve što stvarno trebate je mat. Odaberite dovoljno veliku podlogu kako biste prilagodili svoju specifičnu rutinu i onu koja je dovoljno debela da bude udobna. Napredni pilates korisnici mogu raditi na tepihu bez drugih alata, ako su usavršili pilates poza koji koriste.

Dodavanje dodatne opreme

Za druge pilates korisnike, njihove potrebe mogu ići preko mat. Za pilates sjednice gdje će početnici htjeti vizualnu pomoć, možda će biti potrebno dodati televizor i DVD player na tom području. Mali prijenosni alati često su dio postavljanja kućnih pilata. To uključuje mini fitness loptice i alat nazvan prsten pilatesa ili čarobni Windsorov prsten koji radi s nekim pozama, kako bi osigurao veću otpornost na pilates.

Još jedan komad opreme koji vam svibanj želite naziva se "reformatorom". Ovo je obično stroj s veličinom tijela koji pomaže korisniku u implementaciji raznih poza. Ovaj stroj može ili ne mora biti dio vašeg domaćeg postava. Ako jest, morat ćete mu dati dodatni prostor. Projektiranje kuće pilates studija u punoj kući znači kritički razmišljati o tome kako "višedijelni" prostor, drugim riječima, omogućiti pilates tijekom sjednica i za druge namjene tijekom drugih vremena.

Procijenite svoj prostor

Mnogo puta ćete morati dodatno procijeniti svoj dom pilates prostor kada sjesti za početak sesije. Pogledajte da imate odgovarajuću temperaturu i odgovarajuću razinu buke tijekom sesije pilatesa. Kada imate potrebnu opremu i smjestite se u pravi studio prostor, možete se usredotočiti na rad koji će vam učiniti pilates pro ni u kojem trenutku.

Sve ovo i više ide u stvaranje pravi dom studija za pilates.

Gledaj video: Izgradnju mišića za žene kod kuće - BALKAN FIT (Ožujak 2020).