7 vježbe koje će vam pomoći da dobijete najviše Bootylicious od Derrieres

Beyoncé nije pjevao pjesmu o tome da je bezbožan zbog ničega! Dakle, ako ste tražili neke vježbe kako biste dobili svoj plijen u obliku onda ne tražite dalje.

Prednja mokraća

Uspravite se ravno, a zatim korak naprijed, s jednom nogom savijeno na koljenu, osiguravajući da bude pod kutom od 90 stupnjeva. Zatim se vratite na svoje normalno stojeće mjesto, i ponovite na trajanju od 15 do 20 puta. Lunges također su super na zatezanje mišiće nogu i davanje vaše kormilar trening!

Hip Lift

Lezite ravno na leđa rukama na svojoj strani, koljenima savijenim, a noge ravne na tlu. Podignite bokove u zrak, a zatim držite, prije spuštanja natrag dolje na zemlju. Ponovite ovo u intervalima od 60 sekundi - i budite oprezni da ne nadvladate kralježnicu.

Prekriženje baršuna

Korištenje utega će pomoći tonu vašeg plijena (ona također radi cijelu stražnju stranu vašeg tijela). Za podizanje dvoručnog tegljača morate se saviti za bokove i koljena, pričvrstite šipku drškom i osigurajte da ruke budu širine ramena.

Pomičite kukove naprijed dok stojite s dvoručnom iglom (oko razine struka), a zatim ga ponovno spustite.

Pojedinačni nogu

Počnite tako da stojite ravno ispred vas, a zatim se savijte na koljeno. Vratite jednu od nogu unazad i spustite se na kut od 90 stupnjeva. Čučnjevi su ozlijeđeni, ali krajnji rezultat svakako vrijedi.

Podizanje s jednim nogom

Stajati ravno, držeći noge što je moguće ravnije rukama na bokovima. Zatim podignite jednu nogu ispred sebe i držite je u položaju oko 10 do 15 sekundi prije prelaska na drugu nogu. Ponovite ove setove najmanje 15 puta.

Isprobajte eliptični stroj

Ne samo da ovaj stroj pruža vam dobar kardio trening, ali je izvrsno za toniranje mišića, uključujući i vaše dno.

mita

Ove vježbe su sjajne za toniranje nogu i stražnjica! Držite se rukama dodirujući tlo i stražnjicu u zraku, a zatim podignite jednu nogu gore od tijela. Ne zaboravite da nećete biti odvedeni i raditi ove setove u stabilnom ritmu.


[Slika preko Shutterstocka]