Najbolje sušilice za kosu i četke za kosu

Nosa kose škare nisu nešto što većina ljudi želi pričati. Neke žene možda trebaju malo pomoći u ovom odjelu, ali uglavnom muškarci, posebno kad napuštaju svoju mladost iza toga, smatraju da je ispružena kosa problem.

Vjerojatno ne želite pitati svoje prijatelje s golfom što koriste kako bi imali ovu situaciju. Spremimo vam ovaj razgovor. Skupili smo najbolje ocijenjene škare i trikove kako bismo vam pomogli da pronađete jedan u svojem proračunu i drugim značajkama koje biste mogli pronaći važno - poput alata za više zadataka koji će vam pomoći da mladožite druga područja.

Škare za lice za kosu

Ove škare mogu rezati kose s nosa, brkova, obrva i vanjske strane ušiju s zaobljenim rubovima radi sigurnosti. Dok Tweezerman čini nekoliko različitih škare za lice za kosu, ovaj je specifičan model ocijenjen visokim jer mnogi kažu da ne povlače kosu, to je dovoljno oštra za rezanje grubog kose i traje dugo.

Glavna je pritužba da ne prekida kosu vrlo kratkom, jer stvarni rezni dio škare nije dovoljno dug, a rubovi su previše debeli da bi se nešto umetnuli u nosnicu. Međutim, samo je trebalo lagano krenuti u nos kako bi se vidjela vidljiva kosa.

Rubis Švicarska Šišanje za uši / nosa

Rubis, švicarska tvrtka poznata po izvrsnim pincetama, setovima za manikuru i škarama, čine ove škare za uši i nosa s otvrdnutim oštricama i zaobljenim sigurnosnim rubovima. Poznate su zbog svoje izuzetne kvalitete i zbog vrlo oštre, obrezivanje kose bez povlačenja.

Neki su rekli da je kraj prevelik, tako da ne mogu rezati kose u nosu. Budite svjesni: To nisu napravljeni da se stave izravno u nos, ili uši za tu stvar, samo kako bi obrezali rubove. Ako želite više od toga, pokušajte probati jedan od trimerova u nastavku.

Mladoženja Mate Platinum XL Trimmer za kosu i uši

Ovaj vrlo kompaktan i baterijski slobodan rad ručno uvijanje dna trimer lagano natrag i naprijed za rezanje nosa ili uha za kosu, koristeći 100% rotirajuće oštrice od nehrđajućeg čelika. Mnogi korisnici rave oko svoje male veličine dopuštajući kosu da se rezati vrlo kratko, kako je lako očistiti, nikada ne mora platiti ili mijenjati baterije i bezbolno podrezivanje. Neki misle da je neugodno koristiti dvije ruke i da se kosa kosa - barem svako malo.

Mangroomer od nehrđajućeg čelika Detalj

Image Ljubaznošću Amazon

Izrađen od nehrđajućeg čelika, dolazi s tri priključka koji se mogu koristiti za mokro ili suho kopiranje. Jedna oštrica pričvršćivanja omogućuje podizanje nosa i uha. Precizna glava za trimer pričvršćuje se kako bi se smanjila dekoltea i spuštanje. I obrva za obrve s češljem je napravljena za čišćenje obrva.

Mnogi korisnici rave da ne uzrokuje bol pritiskom ili povlačenjem na kosu, lako je mijenjati glave i čišćenje je brzo. Nekoliko je reklo da je čvrsto, dok neki misle da se osjeća slabo i da se baterije brzo pojede.

Usporedi cijene

Andis Brzo-trim bežični osobni trimer za nos i uši

Tvrtka koja ima svoje ime na mnogim profesionalnim šljokicama i šišarkama, Andis, je proizvođač ovog osnovnog gadgeta koji prodaje ovaj vrlo povoljni alat. Izrađena je kako oba nos i uši s kirurškim čeličnim lopaticama koje se mogu očistiti. Mnogi su bili impresionirani koliko dobro radi rezanje kose bez vuče, i kažu da to radi bolji posao od drugih skuplji trimmeri. Neki drugi misle da se brzo zagrije.

Wahl 5546-200 Uho, nosa i obrva 2-in-1 Deluxe osvijetljeni trimer

Ovaj višedjelni, mokri / suhi uređaj dolazi od Wahl-a, velikog imena u salonu i rezačima na ljekarničkoj cijeni. Ima mini reflektor i namjenski alat za nos.

Mnogi se korisnici slažu da to dobro funkcionira, lako se koristi i ne povlači - ali nema ni najmanje koristi za svjetlo. Nekoliko nije sretno zbog blizine ili glatkoće obloge.

Gledaj video: Najdraži proizvodi i preparati za kosu :) (Travanj 2020).