Gdje tetovaže boli najviše?

Nemojte dopustiti da se strah od bolnog procesa tetovaža ne može izražavati vašu individualnost s tjelesnom umjetnošću. Jednom kad se odlučite i pripremi za proces tetoviranja, naći ćete da vaše tijelo ima sposobnost izdržati bol u većini slučajeva.

Međutim, ako već predviđate probadanje tetovirnog stroja, možda biste trebali razmisliti dvaput prije nego se odlučite za dizajn tetovaža na jednom od tih područja.

Da, položaj može biti cool, ali ćete platiti malo više zbog boli zbog zajedničkog nedostatka tjelesne masti u tih 5 mjesta gdje tetovaže najviše povrijediti.

rebra

Giulia Fiori Fotografija / Getty Images

Kavez rebra nudi prekrasan raspored platna savršen za tetoviranje trešnje i druge sklizaljke, međutim, tanka koža preko rebara može izazvati prilično izazov za one koji su tetovirani. Možda ćete početi s malim početkom, a potom postupno dodavati na bočni oblik rebra, najbolji je način testiranja vode.

Iza uha

Tetovaže Ai Miyate, polumjeseca i zvijezda iza uha, i malu zvijezdu nad njezinim probušenim usnama. Onnie A Koski / Getty Slike

Zahvaljujući tankoj i nježnoj koži oko uha ovo područje očito će biti osjetljiviji izbor. Međutim, ne dopustite da vas to zaustavi od zalijevanja jednostavnog prikrivanja. Bilo da je to jedan pero ili tetovaža insekata, tattoo umjetnik može pomoći uznemirenoj predviđenoj boli s specijaliziranom vrhom, a ne da će sve prestupiti.

Noga

Lori Adamski Peek / Getty Slike

Nevermind činjenica da mnogi umjetnici tetovaža neće raditi čak i na nogama zbog neravne i loše rezultate liječenja, bol ovog položaja također treba napomenuti. Noga ima malu distribuciju tjelesne masnoće tako da ćete se osjećati mnogo više od procesa. Ali to ne znači da cameos i krunice neće uvijek izgledati sjajan, pa imajte na sebi ako moraš.

grudi

Shestock / Getty Images

Prsne tetovaže su popularan izbor za muškarce i žene. Mogu potrajati godinama da se dovrše ili se umjetno inksiraju tijekom sesije. Bilo kako bilo, većina tetovaže komadića komada će biti bolna ako nemate puno masnog tkiva ili mišića. Ako ste mršavi ili mali okviri, budite spremni izdržati malo više za vašu Staru školu progutati tetovažu.

Gležanj

Stockbyte / Getty Images

Bilo je to mala i prikrivena anketa ili komad koji putuje nogom, gležnja tetovaže mogu biti bolna jer nema ništa osim kostiju. Osjetljivi kao oni svibanj činiti gležnjeva povući svoju težinu kao jedan od štetnih spotova za tintu bez obzira na njihovu veličinu.

Ako je to vaša prva tetovaža, a bol je od primarne važnosti, umjesto toga, odaberite najpopularnije i više ispucale točke vašeg tijela.

Vješti umjetnik tetovaža može vam pomoći odabrati najbolje mjesto na temelju distribucije masti i anatomije vašeg tijela. Razmislite o leđima, lopaticama, tele ili oružju za prvu tetovažu i imat ćete malo mesa s vaše strane. Od kada ste rekli da je to dobra stvar?

Gledaj video: ULTIMATE TEST: Jel tetoviranje boli ?! (Ožujak 2020).