Saznajte Tai Chi i izgubite težinu

Naučite tai chi, a ne samo ćete se naučiti braniti, ali ćete također moći žeti mnoge, povezane zdravstvene prednosti ove unutarnje, kineske borilačke vještine. Translated na engleskom na "Supreme Ultimate Fist", tai chi također može izvući iz praktičara iz razloga kao što su dugovječnost, demonstracijski natječaji i njegove jedinstvene tehnike koje uključuju i meke i teške elemente borilačkih vještina. Kada to učinite tai chi, primijetit ćete da su pokreti borilačke vještine kategorizirani kao spor. Danas je tai chi toliko popularan da se širi diljem svijeta. Što se tiče gubitka tjelesne težine, čudesna činjenica koja okružuje tai chi je da će njezini polagani pokreti zapravo pomoći da izgrijete više kalorija nego surfanje, pa čak i skijaško spust.

Kalorijski plamenik

Jedan od načina taj chi tai vam omogućuje da izgubite težinu je pokušao, testiran i istinski princip jednostavno gori dovoljno kalorija u vašem tijelu kako bi se postigao gubitak težine. Umjeren oblik kalorija koji gori, obavljajući samo 15 minuta tai chi rezultira energijom koja iznosi oko 70 kalorija. To znači da vježba s Tai Chi koja traje 15 minuta, spaliti ćete oko 70 kalorija, što je učinkovitije od nekih drugih oblika rekreacije ili sporta. Ako svoj dnevnik tai chi primjenjujete svakodnevno i pobrinite se da to učinite oko godinu dana, tamo ćete doista vidjeti i osjetiti prednosti ovog oblika borilačkih vještina. 25.500 kalorija spaljuje se svake godine, ako se samo držite 15 minuta ili chi dnevno, a u smislu tjelesne masti, malo više od 7 kilograma će biti spaljen off, previše.

Kombinirajte ga s pravilnim jelo

Ne biste trebali preokrenuti neporecivu korist od tjelesne težine Tai Chi tako što ćete jesti nepropisno. Umjesto toga, jedite zdravu i uravnoteženu ishranu, a time ćete zapravo proizvoditi učinak pomažući Tai Chi čak i ubrzati vaš gubitak težine. Ako pravilno jedete, pomažete pretvoriti svoje tijelo u jači brod; takvo tijelo zapravo gubi brže težinu jer već ima određenu razinu zdravlja od dobre prehrane kako bi radila sa svojim temeljima. Također možete motivirati sebe u većoj mjeri da izgubite težinu jednostavnim činom praćenja napretka vašeg gubitka tjelesne težine koja dolazi iz tjedna u tjedan.

Dobiva te kretanje

Koncept eli chi temelji se na krećući se usporenim, gracioznim, gotovo baletnim pokretima. Ova formacija borilačkih vještina uvijek će vas kretati u jednom ili drugom obliku, bez obzira koji oblik koji upotrebljavate ili slijedite. Stoga, kroz ovaj stalni pokret, bolje ste metabolizam, kao i ukupnu cirkulaciju, i veliku pomoć u ciljevima vašeg mršavljenja budući da bolji metabolizam radi brže za spaljivanje kalorija, a poboljšana cirkulacija zamjenjuje toksine u vašoj krvi s hranjivim tvarima kao krv teče bolje.