Pronalaženje posla kada imate tetovaže, piercinga ili izmjene tijela

Nažalost, osobe s vidljivom tjelesnom umjetnošću koja traže posao često pronađu svoje prijave i nastavljaju se na dnu poslodavca. Još uvijek se smatra nepoželjnom osobinom u većini industrija i zanimanja, a predrasudni stereotipi obiluju. Ako imate tetovaže, piercing, ili bilo koje druge vidljive promjene, imaš automatski štrajk protiv vas kada je u pitanju impresivan potencijalnog budućeg poslodavca, čak i ako ste asa svoj intervju.

Koliko mi to govorim, došli smo do točke poslovnih "očajnih vremena" koja zahtijevaju "očajne mjere". Ovaj je članak namijenjen da vam pomogne tražiti i pronaći posao, ali vas upozoravamo točno sada da ti se neće svidjeti.

Ponos i praktičnost

Pozdravljamo svakoga tko stoji i kaže: "Nije me briga. Ne pokrivam tjelesnu umjetnost za bilo koga. "Pa, pljesamo ih sve dok mogu platiti račune i voditi brigu o njihovim obiteljima. Međutim, ako vas ponos i tvrdoglavost sprječavaju da budete u mogućnosti da to učinite, onda vaši prioriteti trebaju biti pregledani. Činjenica je ovo: trebate novac da biste preživjeli i trebate posao da imate novca. Ako to znači da idete na svoje prirodne sklonosti i izbacujući svoju buntovnu stranu nekoliko sati dnevno, tako je. Vrijeme je da se "ponovno razmišljamo i djelimo iznova".

Ali više je za pronalaženje posla nego samo pokrivanje tjelesne umjetnosti.

Traže posao koji dopušta tetovaže i piercinga

Dobra vijest je da sve više tvrtki prolijeva stare percepcije o tjelesnoj umjetnosti i mijenjaju svoju politiku kako bi barem dopustile neke vidljive tetovaže i / ili piercinga sve dok ispunjavaju određene kriterije. Sve dok ne tražite korporativnu poziciju, možda ćete moći pronaći dio posla ili puno radno vrijeme u jednoj od tih tvrtki.

Dakle, prva stvar koju trebate znati je ono što karijera polja i tvrtke su body art prijateljski.

Počnimo s najlakšom opcijom najprije, a to bi našao posao s tvrtkom koja nema problema s vidljivom tjelesnom umjetnošću. Svi znamo da možete dobiti posao u većini fast food zglobova ako imate body art, iako je većina od njih i dalje će vas pokriti bilo koji piercing s band-pomoć. No, za većinu odraslih osoba, osobito onih s obiteljima, posao za ulazak u brze hrane nije optimalna situacija (iako biste trebali biti spremni barem privremeno dobiti posao u fast foodu ako je to ono što je potrebno za stavljanje hrane na Malo novca je bolje nego uopće nijedan novac.) Dakle, ako tražite nešto malo bitnije od okretanja hamburgera, gdje ćete početi?

Body Art prijateljski poslodavci

Ispod je vrlo preliminarni popis mjesta koja su poznata kako bi omogućili tetovirane i / ili probušeni zaposlenici. Nadamo se da će ovaj popis s vremenom rasti. Također je važno napomenuti da je uvijek moguće da se pravila razlikuju od jedne do druge regije. Ovaj popis samo je da vam pomogne da započnete; i dalje će biti vaša odgovornost da saznate točno što vam lokalna grana omogućuje.

Cijele hraneSallyova ljepota
Vruća tema / TorridTrader Joe's
Border's BooksCilj
Claire's BoutiquePiercing Pagoda
Burlington Coat FactoryAlbertson-a
Big LotsBarnes & Noble
IKEAZauvijek 21
PutovanjaSpencerove darove
Sam AshStaples
BlockbusterEventim
Hard Rock Cafe / HotelBest Buy
Kohl-aAnthropologie
Home DepotLowe je
PetCoGoogle
Fed Ex (isporuka)UPS
MAC kozmetikaLUSH kozmetika
Tokio JoeDunkin Donuts
Pola cijene knjigaApplebee
Amazon (Com)Zappos (Com)
 

Gledaj video: NIGHTTMARE PRIJE HALLOWEEN-a (SISTOJETNIK EPISODA 2) (Travanj 2020).