Spotlight na Buzzcut šišanje za muškarce

Sjeckanje kose

Owen Richards / Getty Images

Buzzcut je jedan od najlakših frizura za muškarce. Za hrabre, to je čak i prilično jednostavan šišanje za napraviti kod kuće. Dok buzzcut dobro funkcionira za većinu muškaraca, preporučio bih one s okruglim oblikom lica kako bi se izbjegao zujanje kako se prilagođava okruglom obliku glave. Okruglo lice u kombinaciji s okruglom frizura je recept za katastrofu.

Buzzcut može biti gotovo bilo koja duljina od brijanja blizu škara do jednim inča ili tako sve više. Za buzzcuts, kosa je clippered cijelom glavom - kada je ispravno učinio, trebao bi biti malo konus na strane i natrag (i uvijek preporučujem uredno sužava nogu). Većina ljudi nastoji ukloniti sve oblike kratkih prepreka klipa u kategoriju buzzcut, ali postoje različite razlike u svakoj vrsti šišanja. Pogledajmo svaki.

The Burr Haircut

Ovo je najkraća varijacija buzzcuta i vjerojatno je najlakše izvesti kod kuće. To je u osnovi brijanje glave s jednim duljinom u kojoj se kosa rezati ravnomjerno po cijeloj glavi bez straže (ili brojnog zaštitnika) na aparatu za rezanje. Kao i kod većine buzzcut varijacija, mislim da ovo uvijek izgleda sjajno svodi na ništa na zatiljku vrata. Kao što možete vidjeti na ovoj fotografiji, uparivanje brada s pametnom košuljicom i kravatom omogućuje nosiocu održavanje profesionalnog izgleda. Kako bi zadržao ovaj stil (ili nedostatak istih), preporučujem da zujanje glave otprilike jednom tjedno. Ova frizura je također odličan izbor za muškarce koji gube kosu jer će agresivno kratka duljina pomoći pri skrutanju proćelavih područja. Ako provodite dosta vremena van, krema za sunčanje (ili šešir) mora biti uz ovaj stil.

Butch šišanje

Poput čađe, šišanje mušice je u osnovi jednodijelna stila škare. Za ovu frizuru, kosa se buzli na jednoličnu dužinu po cijelom tijelu (pomoću brisača broj dva). Ponovno, ovo je prilično lagana šišanja koja se može obaviti kod kuće, ali pazite da je kosa uredno stisnuta u leđa (kako bi se spriječilo da izgleda kao posao u kući i da mu omogućuje da urednije raste). Za održavanje izgleda, jednostavno re-buzz glavu oko jednom tjedno do deset dana. Sviđa mi se ovo rezanje sportaša, građevinskih radnika ili bilo kojeg vrlo aktivnog načina života ili struke (posebno onih koji rade na otvorenom). Rez ne zahtijeva styling i, za razliku od buke, malo duljine dopušta pokrivanje od sunca (iako bi trebalo zaštititi vlasište od sunca pomoću malog krema za sunčanje).

Šišanje Crewcut

Jedna od mojih najdražih frizura, štap (kraći rođak bršljanovog liga) je rezanac koji je prešao po cijeloj glavi, s izrazitim suženjem na stranama i leđima. Na vrhu, krunica je rezati kraći od šiške s gladak prijelaz od kratkog do malo više između dva područja. Ovaj izrez može se nositi suhom, kao što je prikazano, ili oblikovano s malo gela ili pomade tako da se prednja strana malo podiže. Zbog različitih duljina, ovo nije frizura koju bih preporučio pokušavajući kod kuće. Održavanje stila s izletom na brijač oko jednom svaka dva tjedna.

Šišanje za četkicu

Rezanje četkica (koja sliči zaobljenom letvicu) je u suštini ispupčenje s malo ravnog oblika na vrhu. Za rezanje četke, kosa je oblikovana ravno gore na vrhu tako da kosa sliči čekinjama četke. Ovo je bolja opcija buzzcuta za dečke s okruglim licima, jer malo trgasti oblik daje ravnotežu protiv okruglog lica.

Gledaj video: , Ulog. film o kockanju po istinitim događajima 2016. (CEO FILM) (Travanj 2020).