3 potpuno novi fitness programi trebali biste pokušati

Jeste li ikada dosadili radeći isti stari trening svaki dan koji ste radili mjesecima ili čak godinama? Ako ste poput mene, vjerojatno želite promijeniti stvari i učiniti nešto drugačije. Zašto ne probati jedan od sljedećih fitness programa koji su postali nevjerojatno popularni u prošloj godini?
1. Fuzija
Fusion klase u osnovi kombiniraju dva ili više oblika vježbanja u jedan trening. Imate smiješne zvukove za vježbe poput "Piloxinga" - kombinacija pilatesa i boksa - ili Yogalata - kombinacije yoge i pilatesa - ili yoga na paddleboardu - radeći yoga na jezeru na paddleboardu (ne ?).
Ove fusion klase mogu biti vrlo zanimljive, i naći ćete da oni mogu raditi svoje tijelo na način da nema redovne vježbe mogu. Budući da klase spajaju dva ili više različitih oblika vježbanja, možete trenirati svoje tijelo na potpuno novi način. Oprostite od dosade!
2. Ples
Od osamdesetih, ples za vježbanje bio je trend koji ne odlazi. Mnogi poznati plesači i izvođači objavili su vlastite plesne videozapise, koji su zapravo bili prilično ugodni za one koji su željeli jedinstveni oblik kardio.
Evo nekoliko videozapisa za isprobavanje:
Baletni bar: Razmislite o Yoga i Pilatesu pomiješanim s plesnim baletnim treninzima. To je divno za vaše noge i kardio!
Wii Zumba: Želite li dobiti vježbu dok to igra? Ova igra za Nintendo Wii može se obaviti u vašem dnevnom boravku.
BellyDance Core Fitness: Želite li dobiti veliku jezgru rada i naučiti novu vještinu?
Doonya Bollywood: Osjećajte se kao indijska plesna zvijezda i naučite neke slatke poteze u ovom plesnom treningu visoke utjecaje!
YouTube je također učitan s plesnim videozapisima u svim žanrovima, a možete naučiti kako slagati, hip-hop, salsa ples, razbiti ples i još mnogo toga!
3. Boot Camp
Boot kampovi su počeli postati popularni prije nekoliko godina, ali oni su doista iznimno skočili na važnost u 2012. i 2013. U gotovo svim gradovima diljem zemlje nalaze se kampovi za podizanje, a mještani mogu uživati ​​u vježbanju na velikom otvorenom prostoru nego ga znojiti samo u lokalnoj teretani.
Te vježbe mogu uključivati ​​prilično svaku vrstu treninga snage, kardio trening, trening izdržljivosti i trening izdržljivosti na planeti, a izvrsni su za one koji žele koncentriranu vježbu kako bi ciljali specifične problemske zone u njihovu sposobnost. CrossFit je postao jedan od najpopularnijih boot kampova, ali postoji mnogo različitih vrsta koje možete pronaći na DVD-u, u teretani i u vašem gradu.
Ovo su samo neke od stvari koje treba razmotriti ako želite dati svoj trening neke vrste. Budite uvjereni, promjena nije samo dobra za vaš um, ali izvrsno je za vaše tijelo. Dosada dovodi do apatije, što dovodi do odgode rada. Što više promijenite stvari, više ćete uživati ​​u treningu.

Gledaj video: Éiriú Eolas - The revolutionary breathing and meditation program (Veljača 2020).