Cy-Yo: kako vam ova nova vježba može pomoći da izgubite težinu

Cy-Yo je novi trening koji vam može pomoći da izgubite težinu. Cy-Yo temelji se na ideji spajanja vašeg uma, duha i tijela u režim rada. Centrirano na jednoj satnoj sesiji, Cy-Yo se sastoji od kardio vježbanja čiji je glavni cilj usmjeriti sve točke vašeg bića u fokus kako bi se postigli maksimalni tjelesni i duhovni ishodi. Tipična Cy-Yo vježba s početkom počinje s 10 minuta joge da vas zagrije; zatim se prebacuje na strogiju komponentu od 40 minuta koja su ispunjena unutarnjim biciklizmom. Da biste završili, završili ste vježbu s 10-satnim nizom yoga flowa kako biste smirili svoje tijelo i preusmjerili svoj um.

Unutarnja vožnja biciklom za mršavljenje

Najduži trajni dio bilo kojeg Cy-Yo treninga je 40 minuta koje ćete potrošiti na biciklizam u zatvorenom prostoru. Biciklizam je dokazano vrijeme i vrijeme da vam zaista pomogne u gubljenju težine jer brzo gori kalorije. Kontroliranje tjelesne težine zapravo je samo kontrola kalorija, kao kod gori više kalorija nego što ste unijeli kroz hranu. Dakle, više kalorija koje spalite - kao što je vaš 40-minutni unutarnji dio biciklizma - veća težina koju izgubite. Ako se čak ciklira samo uz umjerenu brzinu (koja bi bila 12 milja na sat do 14 milja na sat) tijekom ovog dijela Cy-Yo treninga, već možete izgorjeti 235 kalorija u samo pola sata.

Yoga za mršavljenje

Samo yoga možda nije poznato za proizvodnju prednosti mršavljenja budući da je više povezano s poboljšanjem fleksibilnosti, smanjenjem stresa i jačanjem tijela i uma. Međutim, pokazalo se da yoga pomaže ljudima smanjiti njihovu težinu, a ključ ove vrste joga je da treba podesiti vašu brzinu otkucaja srca do točke u kojoj ćete raditi dovoljno znoja i napora da se zapravo počnete smanjivati ​​težinu , Preporučujemo da također uključite određeni broj minuta svaki tjedan ako se samo oslanjate na yogu da biste izgubili težinu. Na primjer, trebali biste raditi 90-minutne sjednice joge barem tri puta tjedno ako želite ovisiti samo o jogu. No, ljepotu Cy-Yo je da imate prednost vožnje biciklom, pored joge, u svom vježbanju, što brže gori masnoću.

Specifične vrste joge za mršavljenje

Specifične vrste yoga nude bolje pogodnosti u pomaganju da izgubite težinu u usporedbi s drugim vrstama. Flow yoga, ili vinyasa, je vrsta joge koju želite prakticirati ako želite brzo izgubiti težinu od yoga. Nadalje, specifični stilovi unutar ove vrste yoga koji su korisni jesu moćna yoga, vruća yoga i ashtanga. Vi svibanj želite vidjeti ako vaše Cy-Yo klase koristiti ove stilove yoga tijekom 10 minuta komponente posvećene yoga u treningu.