Najbolja invalidska kolica za djecu prema ocjenama kupaca

Posebno popularni među roditeljima razvijaju igračke. U jednu od tih roba su i invalidska kolica. Čak dopuštaju djeci da se osjećaju kao vlasnik osobnih vozila. Ti plastični proizvodi pogodni su za šetnju na otvorenom i za vožnju u zatvorenom prostoru. Postoje dvije glavne vrste na kojima možete odvojiti takve strojeve. Prvi uključuje kolo s invalidskim kolicima, dopuštajući djeci da brzo uče hodati, razvijaju mišiće nogu i ruku. Drugim osobama, koji predstavljaju cijeli laboratorij. Obično su opremljeni raznim detaljima koji se tjeraju, kretaju, odlaze i odijevaju. Ti modeli pomažu ne samo fizičkom nego i mentalnom razvoju. O kakvoj se vrsti invalidskih kolica prepoznaju kao najbolji u svakoj od kategorija koje će naša kolekcija reći.

Odbijak za bebu čija tvrtka je birana

Svaki roditelj čini sve što je moguće da mu dijete pruži samo najbolje stvari, uključujući igračke. Današnje vrijeme čine ovaj proces što je lakše moguće, omogućujući vam da jednostavno odaberete potrebne. Velik broj tvrtki diljem svijeta bavi se proizvodnjom dječjih dobara.Tvrtke koje proizvode invalidska kolica za bebe nalaze se u SAD-u, u Europi iu Aziji. Vodeće pozicije na tržištu zauzimaju samo pouzdani i pouzdani brandovi, koji su uspjeli zaraditi povjerenje kupaca.

Ispod su najpopularnije tvrtke koje proizvode dječje proizvode:

1. Kiddieland

2. Toysmax

3. RIVERTOYS

4. Mali Tikes

5. Lerado

Vrlo je važno pri kupnji invalidskih kolica za dijete da obratite posebnu pažnju ne samo na dizajn, funkcionalnost i cijenu, već i na kvalitetu materijala, kao i za montažu. Proizvodi koji nisu standardi mogu uzrokovati alergije ili ozbiljnije zdravstvene probleme. Loše pričvršćeni dijelovi takvih strojeva mogu se u potpunosti odspajati, tako da se beba može ozlijediti. Prilikom odabira tvrtke zanimajte postoje li potrebni dokumenti koji jamče sigurnost i poštivanje svih utvrđenih normi.

Najbolji gurney-gunners s ručkama

Kiddieland hladno srce

Katalka Hladno srce iz tvrtke Kiddieland bit će prekrasan dar djevojke. Izvedeno u mekanim pastelnim tirkiznim tonovima s bijelim elementima, uvijek će zadovoljiti dječju oči. Mnogo zvučnih i svjetlosnih efekata, koji su opremljeni modelom, doprinijet će zabavi djeteta i raznolikost vožnje.Svaki put, kad gura noge s poda, mišići se pojačavaju. Igre na ovom stroju također pomažu učiti orijentaciju u svemiru, razviti koordinaciju, vizualnu i slušnu percepciju, fine motoričke vještine.

Tijelo invalidskih kolica ima stražnju kuku za uklanjanje, za koju dijete koje je još uvijek neizvjesno može stajati. Kaciga je ukrašena likovima likova likova koji se kreću prema glazbi i sjaju obojenih svjetala. Proizvod je apsolutno siguran za zdravlje djeteta, jer je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala. Model je opremljen posebnim mehanizmom koji jamči stabilnost konstrukcije i smanjuje rizik od prevrtanja.

prednosti:

 • sveobuhvatan razvoj bebe;
 • zaštita od prevrtanja;
 • jaki i ekološki prihvatljivi materijali;
 • prtljažnik ispod poklopca sjedala.

nedostaci:

 • cijena.

Kiddieland štene Patrol

Drugi model kink-gunner iz tvrtke Kiddieland je napravljen u stilu crtani film "Puppy Patrol" istog imena. Ima sve atribute spasitelja automobila, tako da ćete voljeti dječake i djevojke. Model je namijenjen djeci od jedne do tri godine. Dizajn je sposoban podupirati težinu do 25 kg.Tijelo i svi ostali dijelovi izrađeni su od visokokvalitetnog plastičnog materijala i metala. Materijali koji se koriste su ekološki prihvatljivi, tako da neće štetiti zdravlju djece.

Na tijelu je udoban leđa, igrajući ulogu ručke, za koju se dijete može držati tijekom hodanja. Kretanje po stroju pogodno je i kod kuće i na šetnji. Kotači su glatki, tako da ne oštetite podnu oblogu. Sjedenje je, naprotiv, grubo, kako bi spriječio da dijete sklizne. Jolly vožnja pridonosi ne samo razvoju mišića nogu, nego i trenira maštu i genijalnost. Zvuk i svjetlosni efekti uključeni su gumbima i polugama koji se nalaze na prednjoj ploči.

prednosti:

 • pruža fizički i mentalni razvoj;
 • stabilnost zbog širokih kotača;
 • Izbočine prednjeg i stražnjeg tijela protiv naginjanja;
 • na gumbu upravljača.

nedostaci:

 • cijena.

Najbolji kolica za invalidska kolica bez kabine

RIVERTOYS Mercedes-Benz A888AA

Tolokar Mercedes-Benz A888AA iz poznate tvrtke RIVERTOYS izrađen je u realističnom dizajnu, ponavljajući izvorni automobil s istim imenom. Prikazani model invalidskih kolica napravljen je pod licencom.Ograničena kombinacija boja i nedostatak dodatnih elemenata neće odvratiti dijete od vožnje. Možete koristiti tolokar na dva načina: držeći držač kako bi se gurnuo ispred sebe ili sjedio, ukazujući. Proizvod je pogodan za djecu iz godine u godinu. Maksimalno opterećenje iznosi 20 kg.

Slučaj je izrađen od trajne i ekološki prihvatljive plastike. Sjedalo je mekano, tako da će beba biti udobna čak i duže vrijeme. Model je opremljen osvjetljenjem kotača i prednjih svjetala, što ga čini još više sličnima originalnom automobilu i kao plus - daje svjetlo u mraku. Za zabavniju igru ​​u pisaćem stroju, postoje zvučni efekti i glazbeni kotačić.

prednosti:

 • kožno mekano sjedalo;
 • Osvjetljenje prednjih svjetala i kotača;
 • leđa igra ulogu udobne ručke;
 • široki stabilni kotači;
 • cijena.

nedostaci:

 • nije identificirano.

Toysmax Duckling

Svijetle šarene kolica Toysmax Duckling će ugoditi svakom djetetu s uzbudljivim izletima u društvu prijateljske životinje. Zabavna atmosfera igara također će stvoriti zvuk i različite dodatne vizualne efekte. Klizanje na ovom tolokaru doprinijet će razvoju dječjih dječjih igara, brzo ga naučiti kako hodati i osjećati se više samopouzdano, kako na nogama tako i za volanom vozila na četiri kotača.Dijete može lako kretati u svemiru.

Kotač je izrađen od netoksičnog polimernog materijala koji neće štetiti djetetu i okolišu. Dizajn je namijenjen djeci od jedne godine do šest godina, tako da vaše dijete neće dugo moći sudjelovati s omiljenom igračkom. Maksimalna dopuštena masa je do 35 kg. Naslon sjedala ugrađen u tijelo ima ortopedski malo izduženi oblik. Pruža pouzdanost i udobnost malom vozaču. Tolokar je prilično pokretljiv zahvaljujući okretnim kotačima.

prednosti:

 • udoban leđa;
 • stabilnost;
 • okrenite kotače za 90 stupnjeva;
 • zvuk i svjetlosni efekti;
 • cijena.

nedostaci:

 • nema roditeljske olovke;
 • nedostatak naslona za noge.

Najbolji kolica s invalidskim kolicima s kabinom

Lerado L-418

Invalidska kolica s kabinom iz tvrtke Lerado poslužit će kao izvrsno vozilo za igru ​​za vaše dijete. Dječak iz ranog doba može se osjećati za volanom odraslog automobila. Krov, vrata, ključ za paljenje uz imitaciju zvuka pokretačkog motora i signal - uvelike će poboljšati sličnost. Svijetle boje i aplikacije privući će pažnju djece i pružiti dobro raspoloženje.Pogodno za dječake i djevojčice.

Izgradnja je izrađena od svjetlosti visoke čvrstoće i ekološki prihvatljivog materijala, tako da zdravlje djeteta nije ugroženo. Tijelo ima glatke linije bez ikakvih kutova, što bi ih moglo pogoditi. Unutar kabine je mali okrugli upravljač i visoka udobna naslonjača koja podupire bebu tijekom skijanja. Model je dizajniran za dob od jedne i pol do pet godina. Maksimalna dopuštena masa je 30 kg.

prednosti:

 • moderan, siguran dizajn;
 • svijetle boje kućišta;
 • krov štiti od sunčeve svjetlosti;
 • postoje zvučni efekti.

nedostaci:

 • bez rotirajućih kotača;
 • cijena.

Policajka Little Tikes

Kada beba raste i postaje aktivnija, mora se kretati više. No, budući da ne zna kako hodati uopće, ili to neizvjesno, potrebno mu je pomoći. Roller-Tolocar Policija iz tvrtke Little Tikes će se nositi s tim zadatkom. Sada dijete na šetnji i kod kuće može naučiti hodati na razigran način, jačanje mišića nogu. Dizajn proizvoda izrađen je crno-bijelo, oponašajući patrolni automobil. Svi dijelovi izrađeni su od trajne plastike koja ne sadrži štetne elemente.Izračunava se model za dob od jedne i pol do pet godina. Maksimalno opterećenje iznosi do 23 kg.

Zaokruženi oblik tijela će zaštititi dijete od modrica. Vrata štandova uopće nisu zbijena, lako se otvaraju. Unutra je veliki volan i duboko udobno sjedalo. Dijete može kontrolirati model i sa svojim nogama, i biti samo putnik koji je valjan. Kako bi se vozilo neovisno, potrebno je skinuti ploču s dna, otvarajući otvor nogu. Skup tolokara uključuje roditeljski potiskivač. Gumirani četiri kotača omogućuju manevriranje stroja na različitim površinama, bez oštećenja podnog obloga.

prednosti:

 • okrenite prednje kotače - 360 stupnjeva;
 • ključ za paljenje i signal;
 • vrata s učvrsnim zasunima.

nedostaci:

 • cijena.

Koje vrste invalidskih kolica za bebu kupiti

1. Ako tražite dar za djevojku od jedne do tri godine, onda svakako pogledajte kružni srce Hladno srce iz tvrtke Kiddieland.

2. Dječaci su prikladniji model Pupil patrole iz iste marke Kiddieland. Iako može voljeti i djevojke, kušati.

3. Invalidska kolica-tolokar kategorija srednje cijene - Mercedes-Benz A888AA iz poznate tvrtke RIVERTOYS svakako voli maleljubitelji automobila.

4. Inchairchair-tolokar Umiranje od Toysmax pomoći će djetetu da razvije mišiće nogu i brzo nauči kako hodati. Model je pogodan za dječake i djevojčice u dobi od jedne do šest godina.

5. Lerado L-418 - svijetla invalidska kolica-tolokar, opremljena udobnom kabinom s vratima. Ovaj model će biti odlična igračka za djecu od jedne do pol godine do pet godina.

6. Ako vaše dijete voli crtiće o patrole, vrlo je preporučeno da pogledate kolicima Mali Tikes policije. S takvim strojem, djeca se mogu osjećati kao stvarni čuvari reda.