6 Instagram Postova slavnih vježbi koje se poslužuju ozbiljnim #Fitspiration

Trebate li malo motivacije za podizanje svoje vježbe? Bilo da se radi o ljepoti, stilu, zdravlju ili fitnessu koju tražite, Instagram služi kao jednostupanjska trgovina beskrajne inspiracije, jer neke od naših omiljenih zvijezda dijele različite aspekte njihovih života na platformu društvenih medija.

I, sretni za nas, oni također dijele svoje vježbe.

Ellie Goulding: Boks je odličan način da se dobije vježbanje cijelog tijela jer poboljšava snagu cijelog tijela, kao i poboljšanu sastav tijela - da ne spominjemo dobru kardiovaskularnu vježbu - i Ellie Goulding je obožavatelj. Podijelila je videozapis na svom Instagramu sparingu s vlasnikom Equilibrium Total Balance.

Serena Williams: Serena Williams je profesionalni sportaš tako da ne bi trebalo biti iznenađenje da je Instagram ispunjen inspiracijom za fitness. U posljednjih nekoliko tjedana podijelila je videozapis o sebi tijekom treninga tenisa (a čak i kad je trudna, ona je ukupno fitness ciljeve)!

Demi Lovato: Demi Lovato je velik glasnogovornik tjelesne pozitivnosti, ali ona također tretira svoje tijelo s poštovanjem i redovito radi. Često postavlja fotografije sebe u treniranju, ali u novije vrijeme čini se da je zainteresirana za borbu.

Jamie Chung: Duge šetnje na plaži mogu se činiti poput romantične klišeje, ali izvrsno je izaći na otvoreno i šetati uz plažu - nešto što Jamie Chung čini kao da to radi. A svi to možemo, čak i ako nismo ludi za fitnessom.

Britney Spears: Britney Spears je u dobrom stanju i ne boji se dijeliti svoje tajne sa svijetom. Ranije ovog mjeseca objavila je videozapis sebe kao kompletnu kondicijsku profinjenicu dok je radila u vrhu usjeva i kratkim hlačama prije svojeg showa u Hong Kongu.

Karlie Kloss: Karlie Kloss često objavljuje fotografije njezina toniranog tijela, a ona je sve o fitnesu - uostalom, ona je lice Adidasa od strane Stella McCartney - i ako trebate neke inspiracije da biste dobili oblik, njezina posljednja yoga poza bit će to upravo to![Slika olova putem Shutterstocka]