Ljubav u prvom krivu

Camellia japonica 'Covina'

Danas imamo ljubavnu priču od Irvin i Pauline. Jednom davno postojala je kamelija ...

"Ovim GPOD unosom želimo podijeliti divnu ljepotu naših kamelija, a ovdje u Carmichael California, predgrađu Sacramentom, proljetni vremenski uvjeti probudili su osjetljivu ljepotu biljaka kamelija u našem vrtu. postaje očito zašto je Sacramento poznat kao "Camellia Capital", a ove zimzelene biljke koje su tolerantne suše, cvjetaju se od kasne jeseni do ranog proljeća, a ako se uzgajaju na otvorenom, preferiraju zonu od 7 do 10. Postoji čak i seriju Ice Angels® su težak za minus 10 stupnjeva.

Naša strast za kamelijama proizlazi iz naših tinejdžerskih srednjih škola i sveučilišnih godina (1948.-53.), Kada bih predstavila svoju djevojku, sada moju ženu, s kamelskom torbicom za naš dan plesa. Oni i dalje vraćaju one prekrasne trenutke. Kameleje koje su vidjele u ovom GPOD unosu su uzgajane od sjemenki, koje se Pauline okupilo 1960. godine iz vrtova Kalifornijskog državnog kapitala. "

Imate vrt koji želite podijeliti? Pošaljite e-poštu 5-10 fotografija (i kratku priču o svom vrtu) na našu e-poštu ili označite svoje fotografije na Instagramu ili Twitteru s #FineGardening!

Bilo da nikada niste podijelili prije ili ste više puta bili predstavljeni, želimo vidjeti vaš vrt! Ne morate biti profesionalni vrtni fotograf - pogledajte naše savjete o vrtnoj fotografiji!

Dobivate li GPOD još putem e-pošte? Prijavite se ovdje!


Camellia japonica 'Adolphe Audusson'

Camellia japonica 'Rosa Maggle'

Camellia japonica 'Pink savršenstvo
Camellia japonica 'Dixie'
Camellia japonica 'Coquettii'
Camellia sasanqua 'Northern Exposure'

Gledaj video: Clash-A-Rama! The Series: A Knight To Remember (Travanj 2020).