Savjeti za lezbijsku ulogu

Kao odrasli, osim Halloween, rijetko imamo priliku da se oblačimo i igramo lik. Ali igranje uloga može biti zabavno i može dodati neke začine u vaš seksualni život. Uloga igranja može biti razrađena ili jednostavna. Predlažem da započnete s nešto jednostavnim i ako vam se sviđa, možete dodati elemente opasnosti, dominacije ili složenijih prizora. Igranje uloga izvrstan je način za prebacivanje stvari. Ako je netko od vas obično inicijator ili agresor, a drugi podložniji, to može biti sjajan način stavljanja druge odgovorne osobe ili ležanja i uživanja u vožnji.

Budući da igranje uloga čini prilično ranjivo, učinite to s partnerom za kojeg se možete stvarno pouzdati. Ali nemojte se bojati izazvati sebe i gurati se izvan vaše zone udobnosti.

Počnite razgovarati s partnerom o ideji. Pitajte je je li ikad imala fantastičnost, kao da želi biti zavedena od strane navijačice glave, baciti se u ćeliju s hrpom tvrdih ženskih zatvorenika ili biti kapetan mornarice s djevojkom u svakoj luci? Priznavanje takvih stvari može biti teško za nekoga tko je sramežljiv, pa biste možda htjeli započeti s dijeljenjem vlastite fantazije.

Razmislite o svojoj ulozi

Ako se ona pojavi, napravite datum za svoju avanturu za ulogu igranja. Provedite neko vrijeme razmišljanje ili istraživanje uloge koju ćete igrati. Radite na vašem piratskom naglasku ili kupujte kostim od školske djevojke. Oblačenje je polovica zabave pa posjetite trgovinu kostima (Halloween je dobro vrijeme za dućan za odjeću) ili trgovinu iz druge ruke.

Prije nego što započnete, razgovarajte o tome kako želite da scena ide. Hoće li završiti u seksu? Hoćete li ostati u vašim ulogama tijekom seksa, ili je fantazija samo da biste započeli stvari? Slažem se s prizorom i ne tjeraj je da učini bilo što s njom neudobna. Postavite i vlastita ograničenja.

Postavite osnovna pravila

Postavite neka osnovna pravila, kao da ne kritizirate glumačke vještine drugih, a bilo tko od vas može u bilo kojem trenutku završiti igru ​​ako se ne osjećate nelagodno.

Dodajte još pravila koja vam odgovaraju i oboje.

Budi kreativan. Cijela ideja iza igranja uloga je da bi trebala biti zabavna. Postaviti scenu. Ako igrate doktora i medicinsku sestru, nosite laboratorijske kapute, bijele plahte na krevetu i unesite neke stetoskopi igračke i pomagala za pojaseve.

Postaviti scenu

Nemojte samo misliti na likove, ali razmislite o sceni. Jeste li istraživač koji slijeće na pusti otok? Je li kabel izašao i morao si nazvati ženu za popravak? Nemojte se bojati igrati se s rodom. Možda ste se uvijek pitali kako bi bilo biti gay ili ravno. Idite naprijed i pustite svoje inhibicije i uživajte u iskustvu.

Kao i svaka vrsta nove aktivnosti, možda se prvi put ne bi dobro kretao. Budite strpljivi jedni s drugima, razgovarajte o tome što je radio i što nije uspjelo i kako biste poboljšali svoju scenu sljedeći put kada igrate.

Gledaj video: Odgovor na Dedžalovu seksualnu revoluciju (Travanj 2020).