7 Instagram računi koje treba slijediti za majčinski stil

Ja sam veliki Pinterest ovisnik i dok ne Instagram kao i drugi, ja pregledavam mnogo računa. Kad sam trudna sa svojim najnovijim, koristim za pregledavanje instagrama za slike majčinstva i čak sam objavio nekoliko mojih. Nije bilo ništa bolje nego dijeliti svoje ne-tradicionalne izglede za rodiljski svijet i vidjeti što druge žene stavljaju zajedno. Otkrio sam hashtag #MaternityStyle koji sada upotrebljavam puno na Twitteru kada se raspravlja o stilovima i ljepotama savjeta za mame očekivane. Prilikom pregledavanja hashtag-a, otkrio sam da su neki od najljepših modnih blogera očekivali i da je njihov stil bio upravo besprijekoran. Mislila sam da ću podijeliti s vama nekoliko mojih favorita i njihove iznenađujuće izvještaje o Instagramu koje morate apsolutno morati slijediti za #MaternityStyle.

Oh Radost!

Joy Cho / Instagram

Svi znaju Joy Cho o radosti! od njezinih nevjerojatnih suradnji s Targetom i Land of Nod. Ova očekivačka mama također ima video serija o tome kako možete odjenuti bebu. Ne postoji ništa što ova mama ne može učiniti. Više »

Ivory Lane

Emily Jackson | Instagram

Emily Jackson je glas i lice iza bloga Ivory Lane. Ispunjene slikama njezina dizajnerskog ormara, slike njezine sladokusne kćeri i njezinih obiteljskih odmora, njezini nedavni postovi pokazuju njezinu lijepu bebu i njezin nevjerojatan stil majčinstva. Više »

Mattieologie

Mattie James | Instagram

Podijelili smo njezine savjete o stilu za rastuću bebu ovdje na stranici O majčinstvu, no taj bloger u Atlanti ima više za pokazivanje na svom Instagramu sa slikama od podebljanih boja za usne, zabavnih haljina i citata, bit ćete zauzet pokušavajući shvatiti kako Mattie James sve to čini tako lako.

Više »

Allen & Co

Morgan Allen | Instagram

Morgan Allen je Social Media Marketer za Jane.com i bloger iza Allen And Co, gdje raspravlja o svojoj ljubavi prema ljepoti i stilu sve dok dobiva uvid u njezin život. Njezin Instagram pokazuje joj naizgled bez napora izgled majčinstva koji biste trebali pokušati kopirati. Više »

Stacy Maresca

Stacy Maresca je mama i žena koja dokumentira svoj svakodnevni izgled na svom blogu Outfitted 411. U jedva 16 tjedana pratimo Stacy i njezine nevjerojatne odjeće za majčinstvo koje ona ima na svom Instagramu povremenim pogledom na njezinu lijepu djevojčicu. Sad pogledajte kako ova obitelj od 3 uskoro postaje 4. Više »

Cara Loren

Cara Loren | Instagram

Cara Loren je tip blogera koji ne možete pomoći u glumi. Sve je lijepo o njoj, njezinoj kosi, svome mušu i svom apsolutno sladom sinu. To su savršena slika za obitelj. Njezin Instagram ispunjen je zapanjujućim outfit postovima i glimpses u obiteljski život ovog poznatog stil blogger. Više »

Barefoot Plavuša

Amber Fillerup Clark | Instagram

Amber Fillerup Clark je prekrasna 23-godišnja plavuša iza bloga Barefoot Blonde. Njezin i njezin suprug uskoro očekuju svog sina. Njezine nedavne fotografije s majčinstvom izgledaju kao nešto izrezane iz časopisa. Ne vjeruj mi? Pa, možete vidjeti da je bivši stilist kose promijenio stil blogera na svojim blogovima ili računima na instagramu. Više »

Prati me na Instagramu

Dakle, više ne nosim šalicu djeteta, ali slijedim zajedno sa sobom iza kulisa kako biste vidjeli glamurozni život koji je majčinstvo i budite sigurni da označite zajedno kao i pomoću hashtag #AboutMaternity i #MaternityStyle i ne zaboravite da radi na Twitter također!

Gledaj video: 7 savjeta kako PRIVOĆI NOVAC u svom novčaniku (Ožujak 2020).