Pogledajte šećer za tijelo

Primijenjeno je paste za šećera u tijelu

© ALETRIS, Scottsdale, AZ

Šećer se može koristiti kao tijesto ili gel (vidi razlike). Ovaj korak-po-korak prikazuje kako se izvodi s tijesto.

Da se pripremi za tijelo koje šećeri, koža se čisti od bilo kakvih losiona ili ulja, a ponekad se lagano primjenjuje u prahu. Pasta se najprije stavlja u smjeru rasta kose, u ovom slučaju nogu. Pasta je samo topla, oko sobne temperature, tako da osjećate da ne osjećate jaku toplinu.

Šećerna pasta izravnana

© ALETRIS, Scottsdale, AZ

Šećerna pasta se ponekad zaglađuje u suprotnom smjeru rasta dlaka, kako bi se osiguralo da tijesto čvrsto okružuje folikule kose. Mastering tehnika za primjenu paste je ogroman faktor u uklanjanju svih kose.

Uklanjanje dlačica šećera: odstranjivanje različito od depilacije

© ALETRIS, Scottsdale, AZ

Uklanjanje dlaka šećera razlikuje se od waxinga. Šećerna pasta brzo se ljušti, u isti smjer kao rast kose. Uklanjanjem dlačica, kosa se uklanja u suprotan smjer kose raste. Rad u smjeru rasta dlake čini neugodu mnogo manje od depilacije i rezultira manje lomljenjem kose.

Zahvaljujemo Jenn Webdaleu (pročitajte intervju) o ALETRIS-u (sada vlasniku The Sugar Spa-a) za te fotografije pomoću Alexandrijevih šećernih proizvoda.

Da biste napravili svoj šećer, pogledajte ovaj recept i upotrijebite ga kao tijesto ili gel kad završite.

Gledaj video: Pogledajte šta se sve neprekidno događa ako ne jedete šećer mesec dana, godinu i pet godina (Travanj 2020).