Ozbiljno impresivne stvari koje su žene učinile dok su trudne

Serena Williams nedavno je u svom prvom tromjesečju preuzela naslov prvaka u Australiji, pridruživši se dugoj liniji žena koje nisu dopustile da trudnoća zaustavi njihovo udaranje.

1. osvojio Australian Open.

Tridesetpetogodišnja Serena Williams ima 23 glavna naslova za njeno ime. Sada joj može dodati još jedan naslov: majka. Williams je priopćila kako je u travnju prošla 20 tjedana, što je značilo da je bila u prvom tromjesečju kada je osvojila Australian Open u siječnju.

2. Izvršeno u dvoranu.

Godine 2011., Amber Miller je napravio naslovnice diljem svijeta kad je rodila kćer samo nekoliko sati nakon što je prešao ciljnu crtu Chicagonskog maratona. 27-godišnja je završila utrku u 6,5 sati, a premda je išla za dijelove utrke, još uvijek je tukla muža!

3. Swam na engleskom kanalu.

Regan Schreiber boravio je na engleskom kanalu dok je bio trudni već 2001. godine, završavajući prijelaz od 30 milja u devet sati i 30 minuta. Bila je trudna od 11 tjedana. (Najsporiji plivač na snimanju napravio je križanje za 28 sati i 44 minute.)

4. Kliznuo joj je do olimpijskog srebra.

Kanadska Kristie Moore bila je trudna pet i pol mjeseci kad je pala na led tijekom Zimskih olimpijskih igara 2010 da bi se curlirala protiv Švedske. Njena je ekipa osvojila takvu utakmicu, iako je Švedska i dalje preuzela seriju. Moore je otišao srebrnom medaljom, a nedugo poslije, beba.

5. Borio se u Afganistanu.

Kayla Donnelly, vojnik u britanskoj vojsci, služila je u Afganistanu dok je trudna u 2012. Iako žene u vojsci obično nisu smještene tijekom trudnoće, Donnelly nije bila svjesna da je trudna i neočekivano je rodila.

6. Poslužuje se u Kongresnom domu.

Godine 2010., nakon što je rodila drugo dijete, političarka Cathy McMorris Rodgers postala je prva kongresna žena koja je dva puta rodila u uredu. Četiri godine kasnije, u dobi od 44 godine, još je bila u kući kad je slomila vlastiti rekord i rodila treći put.

7. beba? Mat.

Kineski šah Veliki majstor Xu Yuhua trudna je tri mjeseca kada je osvojila Svjetsko šahovsko prvenstvo 2006. godine. Tada 29, izjavila je da je njezina beba ona koja joj pomaže nadmudriti svoje protivnike.

8. Hodala joj je sestra niz prolaz.

Većina djeverušama ima svoje ruke punu odgovornosti za vjenčanja, ali Lucy Morris dokazala je svoju predanost kad je hodala sestrom niz prolaz tijekom rada. Priznajući da je bila "agonija", tada je 29-godišnja djevojčica uspjela održati sve do poslije svečanosti prije odlaska u bolnicu kako bi ih izbavio. Njezina kći Izzy rođena je 13 sati kasnije.

9. Fotografirao je vlastito rođenje.

Fotografkinja vjenčanja Lisa Robinson se šalila kad je predložila fotografiranje vlastitog rođenja. No, misao se korijena, au prosincu 2015. Robinson je uhvatio jednu osobnu sliku vlastitog rada i isporuke, uključujući slike o prvom uvidu njezina supruga na kćer i liječnika koji je držao kćer samo nekoliko trenutaka nakon isporuke.

10. Skalili su neke ozbiljne stijene.

Još u 2012, tvrdi penjač Aimee Roseborrough pojavio se u Good Morning America nakon što se penjala na planine u osmom mjesecu trudnoće. Veteranski penjač tvrdi da je penjanje bilo bijeg, a ona bi ponekad "zaboravila" koliko je ogromna.

Gledaj video: NASH 2015 DVD BOX SET Carp Fishing + Subtitles Complete Movie in 1080P (Veljača 2020).