Zapanjujuća i funkcionalna žarišna točka u vrtu

Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais

Kada smo prvi put predstavili ovu birdhouse na naslovnici izdanja iz prosinca 2000 Fine vrtlarstvo, FG ured je dobio desetke poziva od vrtlara koji žele jedan poput njega. Godinama kasnije, ova vrta je još uvijek zapanjujuća žarište u vrtu Eve i Per Thyrum u Wilmingtonu u Delawareu. Jao, to je jedno-od-vrste, ručno izrađen po Sebi. Samo struktura, minus nogu, visoka je najmanje 6 stopa.

Dobro došli u vrt finog vrtlarstva fotografije dnevnog bloga! Svakog radnog dana postavljamo novu fotografiju velikog vrta, spektakularnu biljku, zapanjujuću biljnu kombinaciju ili bilo koji broj drugih predmeta. Pomislite na to kao jutarnji šum zelene.

Prijavite se da biste svakog jutra primili nove postove u vašu pristiglu poštu tako da ćete se uvijek sjećati da biste nas pogledali ili dodali na svoj RSS feed. Radujemo se dijeljenju naših vrtnih putovanja s vama.

Ako mislite da imate fotografiju koju trebamo dijeliti na Vrtnoj fotografiji dana, pošaljite nam e-poštu. Slanje hi-res slika na [email protected] s GPOD-om u predmetnoj liniji. Odgovorit ćemo samo ako namjeravamo koristiti vašu fotografiju.