Je li pravi pikant za vas?

Jeste li znali da ste vjerojatno krivi na pogrešan način? Izumitelj Squatty Pottyja je na misiji kako bi ljudi mogli dobro dotjerati. Vjerojatno ste čuli za privlačan naziv, možda na kasno navečer infomercials ili surfanje web. Po svemu sudeći, to je prilično pametan uređaj osmišljen kako bi pomogao olakšati soja modernih dana pooping. Pooping je važan. Čini se da uklanjanje debelog crijeva smanjuje rizik od raka debelog crijeva. Osim toga, samo se osjeća zadovoljstvo. No, je li to stvarno Squatty Potty rješenje?

The Squatty Potter je u osnovi korak koji je dizajniran da stane oko ruba vašeg WC-a. Na taj način, umjesto sjedenja na toaletu, koljena su povišena i iznenada ste u čučnom položaju. To mijenja kut vašeg tijela i dopušta slobodno strujanje. I lijepo je da se slobodno teče umjesto da se napuni.

Nedostatak vlakana, nedostatak vode, stres i opći nedostatak pažnje na prehranu općenito se odnosi na zatvor. A zatvor je jednako puno vremena utrošenog na WC. Omogućavanjem izravnijeg kuta, Squatty Potty pomaže smanjiti dio soja i zdravstvene probleme koji dolaze s njom (hemoroidi, disfunkcija dna zdjelice itd.).

Prema priznanju tvrtke, čučanje je prirodnija pozicija za mamljanje nego sjedenje. Oni upućuju na pećine i rane toalete (rupe) koji su dizajnirani za upotrebu dok su čučali. Također, djeca u pelenama imaju tendenciju da se čuče kad je pooping - također pokazuju da im je potrebna nova pelena. Pa je li prirodan način bolji način?

Najvjerojatnije. Većina korisnika Squatty Potty često impresionira tome koliko se brzo prilagođavaju. I dok to ne mora biti potrebno, ako imate crijevne probleme, svakako je vrijedno probati jer može pomoći da se neki od ruba od pooping dalje niz liniju. Kao bonus, roditelji s djecom koja su potty trening također su utvrdili da je to prikladan alat.

Gledaj video: DISGUSTING REAL FOOD VS GUMMY FOOD SWITCH UP CHALLENGE | We Are The Davises (Travanj 2020).