5 razloga da se ne uspoređujete s modelima

Bez obzira na to volite li modne revije ili putem telefonskog upita kroz najnoviji časopis za ljepotu, lako se obeshrabriti sa sobom. Modeli na pisti i na sjajnim stranicama su nevjerojatno lijepi. Tanke su, s debelom kosom i besprijekornom kožom. Dovoljno je da se osjećate frustrirano.

Ali modeli su i pravi ljudi. A mnogi od njih ne izgledaju poput svojih fotografija u časopisima tijekom njihovih slobodnih dana.

Evo pet razloga da se zaustavi usporedba s modelima.

Razlog broj 1: Mnogi se Photoshopped izgledaju razrjeđivačem

Modeli su ozbiljno tanki; u nekim krugovima ništa više od veličine osam smatra se veličinom plus. Ali ni najtanji model često nije dovoljno tanak za modne urednike. Grafički urednici vitak i isklesati značajke tih lijepe žene, čineći ih nevjerojatno mršav. Također su poznati da produžuju noge, uske vratove i povećavaju poprsje tako da modeli izgledaju više poput crtića nego stvarne osobe.

Izvan časopisa, modeli izgledaju normalnije. Još su tanki, ali s redovitim proporcijama. Ako se želite predati modeliranju, igrajte se s likom likvidacije u Photoshopu. Možete se pretvoriti u model veličine nula, šest stopa u bilo kojem trenutku.

Razlog br. 2 modela dobiti Airbrushed

Dok se modeliranje može činiti poput glamuroznog koncerta, to može biti teško za ljude. Dani su dugi i naporni, a modeli često idu bez redovitih jela, vode i pravog sna.

Taj način života može izliječiti kožu ili postati suha. Mnogi modeli iza pozornice imaju teške krugove pod očima zbog lošeg sna.

Airbrushing čini kožu bezbrižnom i bez bora. Vrećice ispod očiju su uklonjene, tamne mrlje izbrisane i značajke su mutne dok koža izgleda kao saten.

Nema potrebe da se bunite vlastitom kožom; čak i modeli na stranicama nemaju takve savršene tendencije.

Razlog broj 3 Šminka umjetnici su magičari

Šminka umjetnici mogu raditi čuda s kozmetikom. S nekim prahom i kremama, oni mogu odrediti jagodice, tanke donje čeljusti i napraviti nose izgledati manja. Oni mogu učiniti usne puno i oči veće, i naravno, dati modele bujne trepavice.

Osim ako ste trenirao kao kozmetičar ili unajmite svog kozmetičara, nemoguće je replicirati izgled modela. Pod svim tim šminkom, oni su samo normalne žene.

Razlog broj 4 modeli nositi ekstenzije

Dok možete zavidjeti debelu, dugačku kosu modela, šanse su da nisu u cijelosti njezine. Za gotovo sve izložbe s pista i foto izbojaka, modeli imaju stotine grama ekstenzija dlake dodane na kosu. Ponekad je samo dodavanje debljine, ali se također koristi za dodavanje duljine.

Ako želite sami isprobati izgled, možete kupiti dodatke za kosu u bilo kojem trgovini ljepotama i imati debelu, dugu kosu.

Razlog br. 5 modeli imaju i dane, previše

Nemojte se pobijediti jer bacate kosu u kantu i nose yoga hlače. Modeli to rade! Ako hodate ulicama Los Angelesa ili New Yorka, vidjet ćete modele u njihovom znojenju, bez šminke i kosi u konjski rep.

Oni uživaju u odmoru od teških šminke i stylinga kose, tako da posjedujete svoj izgled.

Gledaj video: Yasheng Huang: Da li demokracija ugušiti ekonomski rast? (Ožujak 2020).