4 od najboljih tenisica u izvedbi

Potrebno je iznimno izdržljivost da osvoji dubine intenzivnog treninga i atletskih avantura, no performanse često diktiraju vanjski čimbenici - poput tenisica na nogama. Čarobnjak za tenisice nije samo povezan s prikupljanjem najnovijeg izdanja Air Jordansa, već se bavi atletskom izvedbom. Najbolje tenisice na tržištu cipela ne bi vam mogle pomoći da trčite brže ili skočite, ali umanjit ćete šanse za ugovaranje ozljede nogu ili gležnja, a također vam omogućuju da na visokoj razini izvedete.

Novi Balans 1500v2

Novi Balance 1500v2 dobio je nagradu za najbolju izvedbu u zimskim mjesecima 2015. Njegov jedinstveni dizajn pruža pobožne sportaše i casual joggers s podrškom za morsku duljinu s dvostrukom gustoćom i podnožjem za laganu mobilnost. Ova tenisica izvedbe također ima most pod lukom za udobnost koraka. Ponuđuje se za 110 dolara u većini robnih kuća.

Adidas Adizero Boston Boost 5

Adidas Adizero Boston Boost 5 posebno je dizajniran za žene. Ova tenisica za performanse osvojila je najbolju nadogradnju u zimi 2015. za svoj koncept re-konstruiran. Cipela imaju mrežni materijal koji pruža podršku i udobnost. Elastičnost materijala stvara ugodan osjećaj, a istodobno se proteže kako bi se olakšalo kretanje. Njezina maloprodajna cijena iznosi 120 USD.

Nike Air Zoom Odyssey

Nike Air Zoom Odyssey je najsuvremenija tenisica za performanse dizajnirana za poboljšanje iskustva trkača. Ova cipela je nagrađena najboljim debutom u zimskim mjesecima 2015. zbog elegantnog dizajna i glatke vožnje. Odiseja osigurava visoku razinu stabilnosti kroz segmentiranu midsole, što omogućava kretanje bez suzbijanja kontrole. Odiseja ima i vrhovnu mrežu koja dopušta nogu da diše. Prodana je za 150 dolara.

Brooks Ghost 8

Brooks Ghost 8 je poznat kao jedan od najudobnijih tenisica za tenisice na tržištu cipela. Osvojio je izbor urednika za najbolju tenisicu u jesen 2015. zbog kombinacije jastuka i potpore. Brooks Ghost 8 pruža ravnotežu stabilnosti i udobnosti koja se bori protiv većine tenisica. Prodaje se na 120 dolara.

Gledaj video: Breaking2 | Documentary Special (Veljača 2020).