Najbolji šminka za zabavni park

Zabavni parkovi oduvijek su bili omiljena zabava u SAD-u, a sada iu drugim zemljama širom svijeta. Zabava vožnje uzbudljivih vožnji, jedenje hrane koju inače ne biste jeli, a potpuno se natopljenom odjećom nešto je što se većina ljudi mora vratiti jednom godišnje, ako ne i mnogo puta godišnje. Ali jeste li se ikada zapitali kakvu šminku biste trebali nositi dok ste u parku? Pa, više se ne pitaj zato što smo vas pokrili.

Gdje započeti

Prije nego što pomislite o tome da stavite malo šminke na lice, šminka svakako počnite s dva proizvoda: hidratantnom krpom s SPF i dobrom bojom za šminku. Naravno, ako imate normalnu suhu kožu, Stila Acqua Glow Perfecting Primer sa SPF15, Možete upotrijebiti kombinirani proizvod, kao što je ovaj, i smanjiti aplikaciju prije sastavljanja. Naravno, Stila's Hydrating Primer nije dostupan do 1. kolovoza, pa ako se prijeđete u zabavni park prije toga morat ćete upotrijebiti svoj SPF moisturizer nakon kojeg slijedi dobar temeljni sastojak.

Pa zašto koristiti šminke primer? Pa, primeri su korisni iz nekoliko razloga, ali glavni razlog zbog kojeg ćete htjeti upotrijebiti u ovoj situaciji je jer trebate nešto što će vam pomoći da vaš šminka trajate cijeli dan i da ostanete na mjestu. Razmislite o osnovnom sastojku kao osnovu za primjenu šminke. Šminka umjetnici zaklinju se po njima, au toplini i vlažnosti ljetnog odmora u zabavnom parku bit će vaš životni spasitelj.

Da biste započeli svoj šminka za zabavni park, započnite s vašim hidratizatorom (ako je potrebno) i vašim šminke.

Šminka

Budući da već imate lice spremno i spremno za taj dan, morat ćete se usredotočiti na šminku koju morate nositi. Ako ste sretni i imate jako dobru kožu, primarni sastojak može biti sve što vam je potrebno osim malog rumenila i sjajnog usana s SPF.

Ako trebate nositi temelje tada bih preporučio običnu osvijetljenu hidratantnu kremu, kao što je Laura Mercier sjenila s SPF20 ili mineralne temelje kao što je Bare Minerals.

Osim svog izbora temelja, ne zaboravite dodati nagovještaj boje na vašu kožu kao dobro. Budući da idete u zabavni park, a ne u ugodan restoran, nemojte brinuti o nošenju oka osim ako očajnički ne možete ići bez njega. Ako trebate nositi oku, pokušajte ga učiniti otpornijom na vodu i vlažnosti što je više moguće. Ako želite upotrijebiti svakodnevnu šminku za oči, a zatim provjerite ima li vodonepropusne maskarne koja će se slojiti nad omiljenom bezvodnom maskarom, kao i vodootpornim eyelinerom i stvarno dobrim primerom za šminkanje očiju.

Nakon što ste odgovorili da ili ne za kozmetiku, koncentrirajte se na ono što imate na usnama i obrazima. Predlažemo upotrebu proizvoda za bojenje s više zadataka na oba, kao što je Stila kabriolet boja za usne i obraze, Koristeći mrlju na usnama i obrazima, to će trajati dulje i izgledati prirodnije tijekom vrućine dana. Nemojte samo ostavljati usne zamrljane ničim drugim. Predlažemo da koristite balzam za usne s SPF-om, kao što je Badger balzam za usne s SPF15, ili sjajilo za usne s SPF i snagom zadržavanja kao što je Clinique Long Last Glosswear sa SPF15.

Završavati

Jednom kada imate svoju šminku i spremni ste se krenuti na dan zabave, možda biste željeli uzeti jednu ili dvije stvari s vama. Kako bi se borila protiv vrućine i vlažnosti dana pokušajte nositi malu hidratantnu maglu lica, kao što su 29 Kozmetika Napa Mist Atomizer. Kada se toplina pojavi do bočice i dajte lice, prsa i ruke lagano zamagljivanje. Još jedna stvar koju svibanj želite nositi s vama je vodootporna krema za sunčanje s visokim SPF, kao što su Aveeno kontinuirana zaštita. Posljednje što želite učiniti je doživjeti lošu opekotinu koja vam rano šalje kući. I na kraju, nemojte zaboraviti zadržati SPF sjajilo za usne ili balzam za usne kako biste zaštitili osjetljivu kožu na usnama.

Gledaj video: Điki, Lana i Dunja vode u New Yorku - 25. Graditi se u gradu 3 (Travanj 2020).