Ako raspršite svoje ruže kad počnete

Proljeće znači da će proljeće Cvjetne ruže rasprsnuti. Blush Damask je jedan od najboljih.
Fotografija / ilustracija: Paul Zimmerman Roses Proljeće znači da će proljeće Cvjetne ruže rasprsnuti. Blush Damask je jedan od najboljih.
Fotografija / ilustracija: Paul Zimmerman Roses

Znam da svatko ne sprječava svoje ruže za bolest tijekom godine, ali ako to učinite kada sprej bude jednako važan kao i sprej.

Prije svega, pustite me da započnem rekavši da činim tekućinu, folijarno hranjenje / prskanje mojih ruža tijekom godine. Međutim, primijetite "/" oznaku između hranjenja i prskanja. Koristim proizvode koji hrane svoje ruže hranjive tvari osmišljene kako bi poboljšao vlastiti imunološki sustav. Poput uzimanja vitamina C tijekom hladne sezone, vjerujem u hranjenje mojih ruža preventivnom, uravnoteženom prehranom hranjivih tvari tijekom sezone crnjenja. Više o tome u kasnijem blogu.

Kad sam imao svoju tvrtku za njegu ruže u Los Angelesu, otkrio sam da li sam prerastao rano u sezoni, morao sam koristiti manje od onoga što sam kasnije koristio. Kao i kod većine drugih stvari o kojima govorim s ružama, "rano u sezoni" nema nikakve veze s kalendarom. Radi se o prirodi koja nam govori da je vrijeme. U ovom slučaju priroda u obliku samih ruža.

Prvi "prskanje" radim kad ruže počnu proizvoditi svoje prve skupove nježnih mladih lišća. Moglo bi biti samo nekoliko centimetara rasta s samo tri ili četiri mlada tamnocrvena tonirana lišća, ali to su ruže koje mi govore da je vrijeme.

Ja sam dosljedno pronašao tijekom godina da je započeo kada je ovaj novi rast tendencije je prisutan, ona dobiva ruže off to sjajan početak. Često sumnjam da je ovaj rastući rast apsorbira više i budući da je novo probudena biljka ogromno gladna ili, kako kažu nutricionisti, ono što stavite u svoje tijelo prvo ujutro postavlja cijeli dan. Ili, u ovom slučaju, cijelu svoju sezonu!

Stoga pripazite na svoje ruže. Kada vidite rastući natječaj koji pokreće pokrivanje onih štapića koji su zimi lebdjeli, idite naprijed i napravite svoj prvi prskanje. Dva tjedna kasnije to učiniti opet. Zatim se opustite u svojem uobičajenom rasporedu ili čak ispružite vrijeme između aplikacija. Mislim da ćete biti zadovoljni rezultatima