Pregled tvrtke Rich Barber tvrtke Modified Blade and Blade Setter

Bilo da ste profesionalni brijač ili hairstylist ili samo redoviti tip koji se dotakne kose i brade kod kuće, veliki je trimer nužan. Naravno, Andis T-Outliner već desetljećima nalazi moj popis alata za preporuke, ali želim da T-Outliner (i svi ostali klijenti, u tom smislu) dopuštaju da napravim čistiji obris i brijam se bliže. Uđite u tvrtku Rich Barber za rješavanje tog problema s dva jedinstvena proizvoda.

Ovo je moja revizija tvrtke The Rich Barber Company koja je modificirala Andis T-Outliner Blade i The On the Money Blade Setter.

Modificirana Andis T-Outliner Blade

Tvrtka Rich Barber poduzela je set Andis T-Outliner Blade Set i izmijenila ga uklanjanjem vrlo male količine metala s vrha noža. To uzrokuje da su savjeti i stacionarnih oštrica i pokretne oštrice u dužini gotovo identični, što rezultira vrlo oštrim rubom. U mom testu ove blade, otkrio sam da je stvorio iznimno oštre obrise i kada se koristi za brijanje, rezati nevjerojatno blizu. Na dekolici i oko brade mogu s takvom oštricom stvoriti tako čiste crte da ne trebam slijediti ravnim britvom. Za suho brijanje, blijeđenje ili proćelavost, ova oštrica također smanjuje dovoljno blizu da mogu eliminirati praćenje s mokrim brijanje ili folije brijač. Odobreno, nije kao bliski kao ravni britva ili čak i brijač folije, ali je dovoljno blizu da vizualno ne možete vidjeti mnogo razlike.

Izuzetno me impresionira izvođenje ove oštrice i vrijeme koje mi spasava. Tvrtka Rich Barber također nudi modificiranu verziju Wahl T-Wide Blade i Andis Outliner II Blade (i još nekoliko drugih), koje očekujem da će raditi na sličan način, iako je promijenjena T-Outliner oštrica bila jedina koju sam ispitao.

Međutim, postoji nekoliko nedostataka za korištenje modificiranog noža. Budući da su savjeti oštrice tako blizu, važno je da se oštrica precizno podešava (više u tom trenutku) jer svako lagano poravnanje može uzrokovati oštrenje ili ogrebotina kože. Preporučljivo je testirati oštricu na vlastiti podlaktica (ili druga osjetljiva područja kože) prije nego što ga upotrijebite klijentu (ili na licu ili dekoltea) - to učinite svaki put kada odaberete aparat za rezanje kao laganu udarnu brazdu može ga izvaditi iz savršenog poravnanja. Također sam doživio povećani problem kose koji su se izmjenjivali između lopatica, što je zahtijevalo čišćenje češće. To može biti slučajnost, pa ako se to promijeni, ja ću ažurirati ovaj pregled. Nakon nekoliko dana korištenja, ja sam također vrlo lagano bombarded clipper i usitnjeno oštrica čini ga beskorisnim. Naručio sam zamjenu i zasigurno će ga nastaviti koristiti.

Setter za oštricu novca

Čak i ako ne koristite modificiranu oštricu, još uvijek možete izrezati standardnu ​​oštricu približavanjem tako da nema razmaka između lopatica. To može biti teško, tako da je tvrtka Rich Barber stvorila svoj Setter za novčanu bregu za Andis T-Outliner i Outliner II blade, Andis Styliner II i M3 Blades, te Andis GTX / GTO Deeptooth Blade.

Proizvod je iznimno jednostavan za upotrebu. Jednostavno pričvrstite nož na mjesto, otpustite postavljene vijke, gurnite pomični nož naprijed i zategnite vijke. U mojim testovima, proizvod je rezultirao savršeno poravnanim Andis T-Outliner Blade s gotovo bez ikakva jaza između savjeta oštrice. Naravno, naredio sam zamjenu izmijenjenu oštricu, ali moja standardna oštrica nije uspjela bolje nakon što je koristio set Money Theter Set.

Donja linija

Ako ste profesionalni brijač ili stilist ili kućni korisnik koji traži super oštre linije i blisko brijanje s Andis T-Outliner, Outliner II, Styliner II ili vašim Wahl Heroom ili Detailerom, preporučujem da kupite bilo koji od The Modificirane oštrice i / ili blade setter tvrtke Rich Barber Company. Modificirana T-Outliner oštrica i Blade Setter obojica su radili bolje nego što sam očekivao.

Dok je izmjena oštrice čini se da je tata krhka, mislim da je to mala cijena koju treba platiti za proizvodnju čišćih linija i bliže brijanje. Izmijenjene oštrice prodaju za oko 25 dolara svaki dok je postavljač noža ispod 10 dolara. Oštrice se mogu kupiti od web stranice Rich Barber i oštrica se može kupiti putem svoje web stranice.