Razlog zbog čega je Lush's Dream Cream ukrao naslovnice

Vjerojatno ste čuli za britansku kozmetičku marku Lush Cosmetics, ili barem prošli pored njega u velikom trgovačkom centru i osjetili mirise koji izlaze iz trgovine; ali u posljednjih nekoliko mjeseci marke stvaraju naslove za jedan proizvod, posebice losion za tijelo s krema za Dream Cream.

Na web stranici trgovac na malo opisuje kremu kao "lagano, hlađenje i lako apsorbira u kožu" i stvorena je kombinacijom prirodnih sastojaka i sigurne sintetike, koja uključuje ružnu vodu, ulje čajevca, zobeno mlijeko, kamilno ulje, ulje lavande, organsko ekstra djevičansko maslinovo ulje i organsko kakao maslac s pravim trgovinom. Online recenzije uživaju, no osobito je riječ o jednoj recenziji koja je uzrokovala povećanje prodaje ove marke, a to je bio pregled britanske majke Sarah Rudd.

Rudd je na Facebooku podijelio drastično različite fotografije prije i poslije djetetovog dječaka i komentirao kako je krema bila korištena za liječenje ekcema koji je bolovao od rođenja. Zajedno sa slikama, zapisala je post kako je koristila brojne kreme i ništa nije radilo, a da je njezin sin mjesecima bio u mogućnosti spavati jer se cijelu noć ogladljao. Željela je preporučiti krema za snu zbog načina na koji je promijenila kožu sina, a ona je tvrdila da je "sada potpuno i potpuno slobodan od ekcema". Njezina izjava otišla je virusno, dijeleći gotovo 50.000 puta.

Prodaja za proizvod porasla je nakon ovog sjajnog pregleda, ali će li izliječiti ekcem za sve korisnike? Ovo je nešto Žuriti govorio je s Peterom Seneyjem, Lushovim digitalnim PR-koordinatorom koji je u publikaciji rekao da su eterična ulja i sastojci kojima je dokazano da smiruju osjetljivu i suhu kožu, što bi moglo pomoći onima koji pate od stanja kože. Također je komentirao kako se krema sastojala od 38 posto zobenog mlijeka, "koji je stoljećima koristio da smiri bolnu i nadraženu kožu".


Гледай видеото: Part 2 - The Adventures of Tom Sawyer Audiobook by Mark Twain (Chs 11-24) (Travanj 2020).