Istezanje prije izrade: Kako djeluje kao cirkulacijska pojačivač

Istezanje kao cirkulacijsko pojačalo je dugotrajna činjenica u analnim medicinskim istraživanjima. Sve istezanje zapravo je oblik tjelesne vježbe koja produžuje određeni skup skeletnih mišića. Svrha ovog produženja je potvrda mišića, uz poboljšanje elastičnosti navedenog mišića. Kao posljedica istezanja prije izlaska, osjećate se poboljšani raspon pokreta, fleksibilnost i kontrolu mišića. Osim izrade, istezanje također pruža terapeutsku korist, kao u onim prednostima koje proizlaze iz opuštajućih grčeva mišića. Čitajući ove informacije, početi ćete shvatiti kako se istezanje prije izvođenja može djelovati kao cirkulacijsko pojačalo.

Povećava protok kisika

Jedan od načina na koji se istezanje prije izvođenja može djelovati kao cirkulacijsko pojačalo, jednostavno povećava protok kisika u mišiće. Taj kisik se prenosi krvlju u mišiće, a mišići koji su lišeni kisika kao posljedica slabe cirkulacije su mišići koji imaju tendenciju izdržati bol, bol i općenito povećanu napetost i nepropusnost. Nadalje, mnogi bolovi i bolovi koje razvijate u tijelu zbog nedostatka kisika koji se kreću kroz krv povezani su s koljenom, kukom, leđima i vratom. Antidot za ovo je samo osnovno istezanje. Čak se i istezanje svakih 15 minuta dnevno može dovesti do značajnih poboljšanja protoka kisika u vašem tijelu i kao posljedica ublažavanja bolova i bolova koje se osjećate tijekom vježbanja.

Olakšava stezanje mišića

Istezanje ne treba biti komplicirano da bude djelotvorno. Zapravo, jednostavan način na koji možete poboljšati svoje probleme cirkulacije prije izvođenja je putem 90 stupnjeva testiranja. U ovoj vrlo osnovnoj i jednostavnoj vježbi istezanja, sve što trebate učiniti jest da povučete jednu nogu naprijed prema gornjem dijelu tijela. Kao što ste dobili više fleksibilnosti, vaš izazov je povećati koliko blizu možete povući svoju nogu na gornji dio tijela.

Primarna prednost takvog načina istezanja je ublažavanje uskih i napetih loza, što je glavni uzrok potencijalne boli u koljenima i nogama (što zbog toga uzrokuje slabu cirkulaciju zbog nedostatka kisika).

Hrani vaše mišiće

Kada je cirkulacija loša, istezanje prije vježbanja može donijeti potrebnu hranu vašim mišićima. Kada mišići ne dobivaju dovoljno krvi zbog slabe cirkulacije, oni također ne dobivaju dovoljno kisika, što rezultira cijelim nizom bolova i bolova. Druga posljedica je nedostatak hrane u vašim mišićima i također nakupljanje nusproizvoda otpadnih tvari u vašim mišićima. Kada više hrane u obliku bolje cirkulacije udari vaše mišiće, dobivate prednost mišića koja su manje napeta, manje napeta i manje bolna.