Još jedna vrtna scena u Charlestonu

Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais Kliknite ovdje da biste povećali tu fotografiju.
Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais

Ovo je metak iz drugog Charlestonovog vrta. Volim kako je ovaj vrtlar pomiješao tropsku bujnost slonova uha s formalnošću rezane živice. Možda je to uobičajeno u južnim državama, gdje slonovi uši imaju bolje izglede da budu izdržljivi? Za mene čini formalnu strukturu zanimljivijom i zabavnijom. Još jednom, čuvena fontana učinila je da ovaj prostor još više poziva. Da, ja sam dlakavac vode u vrtu.

Dobrodošli u Fine vrtlarstvo VIKEND FOTO DANA bloga! Svakog radnog dana postavljamo novu fotografiju velikog vrta, spektakularnu biljku, zapanjujuću biljnu kombinaciju ili bilo koji broj drugih predmeta. Pomislite na to kao jutarnji šum zelene.

Prijavite se da biste svakog jutra primili nove postove u vašu pristiglu poštu tako da ćete se uvijek sjećati da pogledate ili se pretplatite na našu RSS feed, Radujemo se dijeljenju naših vrtnih putovanja s vama.

ČITANJE FOTOGRAFIJA: Volimo i svoje fotografije. Ako mislite da imate fotografiju koju trebamo dijeliti na Vrtnoj fotografiji dana, pošaljite nam e-poštu. Ako je moguće, pošaljite hi-res slike. Odgovorit ćemo samo ako namjeravamo koristiti vašu fotografiju.

Gledaj video: Part 2 - Babbitt Audiobook by Sinclair Lewis (Chs 06-09) (Ožujak 2020).