Najbolja unutarnja vrata od recenzija kupaca

Uvijek je teško napraviti izbor, pogotovo kada je u pitanju popravak kuće koja mora zadovoljiti niz zahtjeva. To se odnosi na unutarnja vrata, koja su na modernom tržištu vrlo velika, a cijene se mogu razlikovati za nekoliko redova veličine. Ali visoka cijena jamči odgovarajuću kvalitetu? Danas ćemo razmotriti najpopularnije proizvođače unutarnjih vrata, temeljene samo na stvarnom, a ne na kupljene recenzije potrošača.

Najbolji proizvođači unutarnjih vrata

Tvornica Sophia

Brand Sofija poznat je daleko izvan Rusije i s pravom se smatra najpopularnijim među potrošačima. Unutarnja vrata Sofya imaju visoku funkcionalnost i veliki izbor vanjskih dizajna.

Tvrtka kontinuirano modernizira proizvodnju, držeći korak s vremenom, što mu omogućuje da se nagrade na raznim tematskim izložbama u Italiji, Francuskoj i drugim europskim zemljama.

Široka popularnost marke donijela je na mnogim TV emisijama na središnjim kanalima, a zanimljivo, to nije pravi poticaj oglašavanja trgovaca, nego prava kvaliteta proizvoda koji se ne srami pokazati na televiziji.

Naravno, tvornica Sofije nije jedina domaća svjetska robna marka, ali njezina je zbirka najširi raspon noviteta i pribora. Vrata Sofia - pravi umjetnički rad, pokupiti što može biti bod bilo koji stil interijera i dizajn koncept.

Pronađite negativne povratne informacije o proizvodima tvornice na Internetu gotovo je nemoguće, a ako se nešto dogodi, onda je to najvjerojatnije vezano uz nemarni trgovci, a ne sama tvornica.

Pro svoja vrata Sofije:

 • Velik izbor proizvoda, koji se redovito nadopunjuju novim zbirkama;
 • Mogućnost individualne narudžbe na posebno dizajniranim nacrtima i individualnim veličinama;
 • Visokokvalitetni elementi, na koje tvrtka daje vrlo dugu garanciju;
 • Velik broj predstavništva i trgovina, koji se mogu naći iu malim gradovima;
 • Prepoznavanje marke od vodećih svjetskih dizajnera.

kontra:

 • Relativno visoka cijena, zbog visokokvalitetnog hardvera i dugoročnog jamstva;
 • Dugo vrijeme čekanja prilikom naručivanja individualnog projekta unutarnjih vrata.

Volhovets

Tvornica Volkhovets osnovana je 1993. godine, a od tada je stalno podigla kvalitetu proizvoda. Vrata Volhovets s pravom se može smatrati idealnom kombinacijom cijene i kvalitete, koja je poslovna kartica tvornice već više od 20 godina.

Danas je Volkhovets ogromna proizvodnja, u kojoj je uključeno ukupno 1100 ljudi, od kojih je svaki visoko kvalificirani stručnjak u svom području.

Politika tvrtke temelji se na dvije glavne točke:

 • Samo profesionalni zaposlenici i majstori koji su obučeni i redovito nadograđeni na trošak tvrtke.
 • Ekološki čista i sigurna proizvodnja u kojoj se štetne komponente ne koriste u načelu.
  Tvrtka posvećuje veliku pozornost drugoj stavci, što ga čini najkvalitetnijom i istodobno sigurnom proizvodnjom.

Do danas, tvornica Volkhovets ne proizvodi samo unutarnja vrata nego i zidne ploče i lučni križanja, ali sve je to tek sekundarno, a glavni smjer tvrtke je vrata.

Profesori vrata tvornice Volkhovets:

 • U proizvodnji se koriste samo ekološki prihvatljive i bezopasne sirovine, zahvaljujući kojima se Volkhovets vrata preporučuju za postavljanje u dječje i društvene ustanove;
 • Trogodišnje jamstvo za sve proizvode. Tvrtka stalno prati kvalitetu, tako da to može priuštiti;
 • Komparativno demokratske cijene;
 • Veliki raspon modela, stalno ažuriran sa novim zbirkama;
 • Suradnja s dizajnerima treće strane, zahvaljujući kojoj je asortiman proizvoda vrlo raznolik, od klasika do high-tech.

kontra:

 • Korištenje hardvera treće strane;
 • Tvrtka u osnovi ne koristi polimere i plastiku, zbog čega je raznovrsnost proizvoda donekle ograničena.

Alvero

Unutarnja vrata pod brandom Alvero, proizvedena u tvornici Maikop lider od 2006. Značajna karakteristika Alveroovih vrata je uporaba u proizvodnji drveta kavkaske hrastovine, koja se izdvaja za trajnost i izdržljivost.

Povijest marke započela je s malom tvornicom koja je proizvela samo jedan model unutrašnjih vrata, ali za nekoliko godina zahvaljujući velikom potražnji za proizvodima tvornice,Model se značajno proširio i proizvodnja je potpuno modernizirana, a danas se može natjecati s vodećim brandovima.

Vrata Alvero je niz ljepljivih hrastova, okupljenih prema starim tehnologijama domaćih obrtnika, ali na suvremenoj europskoj opremi. To je ono što razlikuje marku, koja sada ima više od 20 različitih modela s metalnim i staklenim umetcima.

Proširenje proizvodnje omogućilo je tvrtki Leader da ide daleko izvan regije, te se smiri na tržištima Moskve i Petrograda, u skladu s poznatim svjetskim proizvođačima. Danas je brand Alvero dinamički razvijeni zaštitni znak koji pokriva sve više regije Rusije i bliske zemlje.

Dopuštena vrata Alvero:

 • Koristite u proizvodnji drva od bijelog hrasta, koji se smatra jednim od najatraktivnijih izdržljivih i izdržljivih;
 • Do najmanjih detalja, promišljenog dizajna i ergonomije;
 • Prihvatljiva cijena za vrata od prirodnog drva.

kontra:

 • Vrata Alvero se ne mogu naći u svakoj radionici.Trgovački centri smješteni su samo u gradskim područjima;
 • Mali raspon modela ograničen na 20 vrsta;
 • Relativno mala proizvodnja ne dopušta proizvodnju vrata za pojedine projekte i veličine.

Darian

Tvornica Ulyanovsk Dariano je na tržištu već više od 15 godina, a za sve to vrijeme uspjela je razviti jedinstvenu tehnologiju proizvodnje i ogromnu liniju od klasičnih do visokotehnoloških i modernih.

Značajna karakteristika tvornice je vrlo demokratska cijena, koju je tvrtka uspjela postići zbog nekoliko čimbenika:

1. Tvornica je smještena u seoskom području u Uljanovskom kraju, što omogućuje znatno uštedu na održavanju proizvodnih kapaciteta i troškova prijevoza.

2. Tvornica Dariana opremljena je kompletnom proizvodnom linijom, od prerade čvrstog drveta do ambalaže. Tvornica ne kupuje sirovine, već sam proizvodi, što omogućuje ne samo smanjenje cijena, već i kontrolu kvalitete proizvoda u svim proizvodnim fazama.

3. Izravna suradnja s postrojenjima za sječe premošćivanjem posrednika dilera.

Tvornica Dariania ne koristi se u proizvodnji rijetkih i skupih šuma, ograničenih samo na lokalni bor,ali to je ono što mu daje priliku održati prihvatljive cijene i cijeli naglasak na kvalitetu proizvoda.

Profesori Darijanovih vrata:

 • Veliki raspon modela, od proračuna do elitnih vrata, koji se stalno nadopunjuju i proširuju;
 • Komparativno niske cijene u usporedbi s većinom eminentnih marki;
 • Visoka kvaliteta svih proizvedenih proizvoda zbog pune kontrole u svim fazama proizvodnje;
 • Mogućnost naručivanja unutarnjih vrata prema individualnim dimenzijama.

kontra:

 • Nedostatak izbora iz različitih vrsta drva;
 • Dugo vrijeme čekanja za pojedinačne narudžbe;
 • Neki potrošači zapažaju male probleme s priključcima, koji su u načelu brzo fiksirani sukladno jamstvu proizvođača.

oniks

Tvornica Onyx postoji od 1997. godine, a od samog početka, usredotočila se na masovnu proizvodnju, bez ugrožavanja konačne kakvoće proizvoda.

Formiranje tvornice nije započelo s malom radionicom i dugom akumulacijom iskustva. Od samog početka bio je veliki pogon opremljen najmodernijom opremom vodećih europskih proizvođača.

Također, potpuno su posuđene tehnologije proizvodnje, što je omogućilo da Onixovi proizvodi postanu konkurentni na domaćem tržištu. Do danas, tvornica stalno nadograđuje opremu, prateći sve inovacije koje se pojavljuju u svijetu.

Ovaj pristup poslovanju omogućava tvrtki da proizvodi masovno proizvedena unutarnja vrata visoke kvalitete i po povoljnim cijenama. Danas, Onix proizvodi se mogu naći u većini građevinskih prodavaonica širom zemlje, a broj zastupničkih ureda i zastupništva dugo je premašio stotinu.

Još jedna značajna značajka tvornice Onyx je sadržaj zasebne trgovine koja proizvodi ekskluzivne proizvode, prema individualnim veličinama i nacrtima.

Pro s Onyx vrata:

 • Tradicionalno visoka kvaliteta svih proizvoda;
 • Dugoročno jamstvo i dostupnost servisnih centara u većini regije zemlje i blizu inozemstva;
 • Širok raspon različitih vrsta drveća, od klasičnog bora do rijetkih Wenge i Merbau;
 • Mogućnost reda ekskluzivnih unutarnjih vrata na pojedinačnim projektima;
 • Relativno niske cijene.

kontra:

 • Autentični izgled zbog masovne proizvodnje, ako nije riječ o ekskluzivnim vratima;
 • Iskustva klijenata na internetu ukazuju na nepoštenje i nemar nekih trgovackih centara. Zbog velikog broja, Tvornica Onyx ne može u potpunosti kontrolirati sve svoje predstavnike.

Kakva bi unutarnja vrata trebala odabrati?

Postoji zajedničko mišljenje da je veća vrijednost proizvoda, veća je njegova kvaliteta, ali to je iluzija koja često ne odgovara istini.

Cijena nije temeljni faktor prilikom odabira unutarnjih vrata, pa što treba obratiti pozornost, s obzirom na veliku raznolikost proizvođača?

Dakle, kakva su unutarnja vrata za odabir:

1. Ako stavite kvalitetu, izdržljivost i pouzdanost na prvo mjesto, vrata Sofije su upravo ono što trebate. Takva kvaliteta obilježja, malo je vjerojatno da se pohvaliti drugih proizvođača, a istaknuti brand dodaje na položaj statusa.

2. Nedostatak Sofija vrata je njihova relativno visoka cijena, pa ako postoje proračunska ograničenja, bolje je odabrati proizvode Volkhovets ili Onyx tvornice.Nažalost, ne mogu se natjecati u kvaliteti s vratima iz tvornice Sofije, ali oni su također mnogo jeftinije.

3. Za one koji prije svega imaju sigurnost vrijednosti i podržavaju čistu ekologiju, vrata tvornice Alvero su idealna, koriste samo prirodne, prirodne materijale, ali to se odražava u konačnim troškovima proizvodnje.

Ostaju vrata tvrtke Dariano i, unatoč brojnim recenzijama kao i popularnijim robnim markama, ta vrata su najbliži pristup kombiniranju "cijene kvalitete". Vrata Dariana su visoka kakvoća, po atraktivnoj cijeni koja nije postignuta kroz uštedu materijala ili njihove kvalitete, već zahvaljujući inteligentnoj optimizaciji cijelog proizvodnog procesa.

Pogledajte videozapis: sobna vrata BlockLockDoor (Travanj 2020).