Jedite ovo, a ne to: Olive Garden Edition

U drugom dijelu naše serije o jelu u lanacima restorana, pogledaj maslinovog vrta. Pogledajte prvi dio, gdje pregledavamo Taco Bell.
Za mnoge, maslini predstavljaju lijepo mjesto za uzimanje vaše obitelji za nedjeljnu večeru. To je također mjesto gdje svaki srednjoškolski momak zauzima datum plesa. Do 17 godina ovo je Michelin Dining s 5 zvjezdica. Dok Olive Garden ima neke zdrave zbirke, češće nego pokrovitelji će se prepustiti malo. Evo što treba izbjegavati na O.G. i neke druge opcije koje će vam pomoći da jedete zdravo.

NE JEDITE: Calamari, dio predjela

Volim maleni prženi lignje. To je istina. Međutim, koliko je plodovi mora dobar za vas, bacanje i prženje nije baš toliko. Ovaj predjel ima oko 900 kalorija (890), 54 grama masti, 2,340 miligrama natrija, a to čak ni ne utječe na umak od marinara ili parmezan-paprike.
UMJESTO JEDI: Držite se s običnim krušnim štapovima, ili čak i pileći prsti pakiraju manje od crijeva punch od calamari.
NE JEDITE: Piletina Alfredo Pizza
Ako ćete naručiti pizzu u Olive Gardenu, izbjegavajte Chicken Alfredo verziju po svaku cijenu. 1.310 kalorija (da, pročitao si to točno), 46 grama masti, 3.200 miligrama natrija i 164 grama ugljikohidrata.
UMJESTO JEDI: Ako imate pizze, pokušajte stvoriti vlastiti. Još uvijek nije dobar izbor jela, ali ćete izrezati gotovo 400 kalorija i prepoloviti sadržaj masnoća. Puno bolji i zdravstveno svjestan izbor. Zapamtite, što više preljeva koje dodate običnom siru i umaku od pite, više ćete kalorija, masnoća, itd. Dodati.
NE JEDITE: obilazak Italije
Ako uzmete previše izleta u Italiju, vaš kardiolog može razgledati vaše arterije. Najgora jela od tjestenine na jelovniku, ovdje su neke statistike um i struka: 1.450 kalorija (skoro cijeli dan vrijedi), 74 grama masti i 97 grama ugljikohidrata.
UMJESTO JEDI: Znam da je to talijanski restoran, a znam da je tjestenina ovdje izvrsna, pa ako želite ići na tu opciju, pokušajte s Cappellini Pomodoro ili lazanje Primavera s piletinom. Na desnoj strani oko 500 kalorija, oni pakiraju puno okusa s pravom količinom kalorija, masti, ugljikohidrata i natrija. Mnogo je prilično dobrih izbora pod njihovim izbornikom "Svjetlije talijanske farme".
NE JEDITE: Odrezak Gorgonzola Alfredo
Opet, prilikom odabira jela od tjestenine u maslinovom vrtu, izbornik svjetlije zbirke najbolji je način da ide. Odstupite od odrezaka Gorgonzola Alfredo ili ćete sastaviti 1.310 kalorija i 73 grama masti. Znate li koliko sati na treadmillu ili broju kampova za podizanje kampa koje zahtijeva da to spali?
UMJESTO JEDI: Stavite umjesto toga s plodovima na žaru, kao što je Salmon na žaru. Ne samo da je to više svjesno zdravlja, već je omega-3 u ribi ekstra korisno.

NE JEDITE: Zeppoli

Posljednje, ali ne manje važno, dolazimo do pustinja. Izbjegavajte ovu 1,130 kaloričnu pustinju čokoladnim umakom po svaku cijenu.
UMJESTO JEDI: Ako morate udovoljiti slatkom zubu, mousse od jagode je samo 210 kalorija. Također ćete uštedjeti oko 26 grama masti i više od 100 grama ugljikohidrata.
S većim izbornikom i lakšim izborima, Olive Garden ima najbolje od oba svijeta. Slijedite ove smjernice, provjerite svoje prehrambene informacije ovdje i dobro apetit!

Gledaj video: القرآن الكريم : سورة الأنعام Quran Translation -Ghamdi: Al-'An`am : 6 (Veljača 2020).