Kako Speed ​​lanes rade u bazenu?

Jedna od najboljih stvari o izradi teretane je pristup različitim sadržajima. Nemate samo besplatne utege i utege, ali postoje sportski objekti, kardio aparati, parna soba, pa čak i bazen!

Zapamtite: bazen nije mjesto za opuštanje i hladnoću, ali to je mjesto za rad. Bazen je namijenjen mjestu za neke ozbiljne vježbe cijelog tijela i kardio, zbog čega je podijeljen na staze.

Ove staze poznate su kao "speed lanes", i oni su tamo kako bi se osiguralo da plivači mogu uživati ​​u svom treningu bez uplitanja kolega plivača.

Prosječni bazen tereta će imati između 4 i 8 traka, ovisno o bazenu i širini trake. Postoje tri vrste traka:

  • Spora traka - Ako plivate dojke, nemojte nositi naočale, a ne volite plivati ​​prebrzo, pripadaš polaganoj traci. Dobivate sporo, neprekidan trening, što znači da ćete vjerojatno plivati ​​bilo gdje od 20 do 45 minuta.
  • Srednja traka - To je za one koji nemaju brzinu brzine, ali zadržavaju svoj pliv na brzinu. Obično će postojati više međuslonskih traka, budući da će većina "prosječnih" plivača plivati ​​u tom ritmu.
  • Brza traka - Obično će postojati samo jedan ili dva brza traka, ali će ih zauzeti ozbiljni treneri plivača za utrku ili natjecanje. Ovi plivači su tamo kako bi trenirali i trenirali teško, i ne žele nikoga na putu.

Dobra stvar u brzinskim prugama je da vam pomažu da pronađete pravo mjesto u bazenu za vaše vježbanje. Plivače možete gledati u brzinskim trakama i ocijeniti njihovu brzinu. Također možete potražiti indikatore (obično uz zid bazena) koji vam govore koja traka je koja.

U idealnom slučaju, trebali biste potražiti praznu traku. Na taj način, nikako nećete dobiti ni na koji način, a nećete morati naglasiti da li se netko može prilagoditi brzini.

Međutim, što ćete učiniti ako nema praznih traka? Kako znate koja je traka pogodna za vas? Kako možete odrediti brzinu plivanja?

Pa, ako ste ozbiljan plivač, već ćete znati prosječnu brzinu plivanja. Ako ne, odvojite trenutak da gledate ljude koji već plivaju. Moći ćete vidjeti kako brzo plivaju i koriste svoje kretanje kako bi odredili vašu brzinu plivanja.

Za početnike, polagana traka je uvijek pravo mjesto za početak. Možete početi polagano, a vi ćete raditi uz druge plivače koji uživaju u mirnijem ritmu. Ako želite podići snop i povećati intenzitet vježbanja, uvijek možete ući u srednju traku. No, počevši od polagane trake izbjegavajte ljutnju nekog od srednjih plivača koji plivaju mnogo brže nego što se možete podudarati!

Gledaj video: Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Travanj 2020).