Top 10 ljubavnih pjesama za lezbijke

Koje su vrhunske lezbijske ljubavne pjesme svih vremena? Vjerojatno je to za raspravu, ali ovdje su moja najbolja pijucica za lezbijske ljubavne pjesme koje su mi imale smisla u nekom trenutku u mom životu. Budući da sam samo mogao odabrati deset pjesama, više nisam uključivao umjetnika, ali s nekima, bilo je teško odlučiti koju pjesmu odabrati.

Joan Armatrading: slabost u meni

Ako ste ikad bili zaljubljeni u više od jedne osobe, to je pjesma koja opisuje taj mučeni doživljaj. IstaknutoL Word Soundtrack i snimio Melissa Etheridge, sigurno nisam jedina lezbijka koja se odnosi na ovu pjesmu. Ovdje je Joan Armatrading klasik, Slabost u meni, Ako niste upoznati s glazbom Joana Armatradinga, to bi bilo dobro mjesto za početak.

Indigo djevojke: moć dvoje

Teško je odabrati samo jednu pjesmu iz lezbijske dvojac, The Indigo Girls. Moć dva je svjedočanstvo da je izbačemo kroz dobra i teška vremena.

Melissa Etheridge: Dođite u moj prozor

Jesam bio je izlazak albuma Melissa Etheridge i "Dođite u moj prozor" bio je njezin proboj. Također je bilo teško odlučiti koja od melissa's pjesme odabrati. Smjestio sam se za hit 1993. godine. Ostaje jedna od najboljih lezbijskih ljubavnih pjesama svih vremena.

Sophie B. Hawkins: Prokletstvo, želim da sam vaš ljubavnik

Kad sam prvi put čuo "Dovraga, želim da sam tvoj ljubavnik", Sophie B. Hawkins, ja imala da saznate tko je pjevao ovu seksi ljubavnu pjesmu. Sophie, koja je izradila pojam "omnezeksualac", upravo je trebala završiti na ovoj vrhunskoj listi lezbijskih ljubavnih pjesama.

k.d. lang: Konstantno žudnja

Nismo mogli razgovarati o lezbijskim ljubavnim pjesmama bez spominjanja k.d. lang, najslađi butch ikad pjevati country glazbu. "Constant Craving" bio je kongresni pop klip i jedna vruća ljubavna pjesma.

Jill Sobule: Ja sam poljubio djevojku

Siguran sam da sam "Kissed a Girl" Jill Sobule spasio neke mlade živote. Da sam samo mogao imati pjesmu o ljubljenju djevojaka kad sam odrastao.

Sade: po strani

Odmah nakon što je moj prijatelj preminuo od raka dojke, na radiju sam čuo "Svoje strane" Sade. Ova pjesma me natjerala da shvatim da ljubav traje vječno, čak i ako mislite da netko koga ste ljubili i izgubili otišao, u tvom srcu uvijek će biti uz vas.

Melissa Ferrick: Vozite

"Drive" Melissa Ferrick je više od sex pjesme od ljubavne pjesme, ali morala sam uključiti ovu out-lezbijsku odu na oralni seks na najboljoj listi lezbijskih ljubavnih pjesama.

Ani DiFranco: Ako to nije ona

O, da, ovo je pjesma o tome kad prvi puta upoznate nekoga i da ste tako zgnječeni da jednostavno ne primjećujete ništa drugo. Biseksualni rocker, Ani DiFrancoov priznanje za njezinu djevojčicu, "Ako nije ona", jedna je od najvećih lezbijskih ljubavnih pjesama ikada.

Doria Roberts: Savršeno

Doria Roberts, slatka lezbijka iz Atlante i Lilith Faire zvijezda bilježi trenutak kada je sve u vašem ljubavnom životu "Savršeno".

Gledaj video: Dovoljan je jedan dah (Ožujak 2020).