Boogie Wipes Review - rade li?

Boogie wipes su izvrsni dodatak vašem zimskom setu za preživljavanje ako je vaša obitelj sklona dobivanju prehlade. Ako imate alergije, ljeti ćete također voljeti Boogie Wipes.

Ove otopine s fiziološkom otopinom mogu se upotrijebiti za čišćenje djeteta ili djetetovog nosa i dobro funkcioniraju kako bi uklonili hrskavo nered koji često rezultira kada mališani dobiju nos tekućine. Imaju umirujuće kamilice, vitamin E i aloe u njima, zajedno s fiziološkom otopinom, a oni dolaze u svježem mirisu, mirisu grožđa i nečistoću.

Još uvijek vam je potrebna redovita tkiva za neke situacije, ali ako koristite Boogie Wipes, to možete značiti da je vaš maleni nos manje iritiran i trošite manje vremena u borbi za brisanje djetetovog nosa.

prozodija

  • Nema alkohola pa ti brisevi neće sušiti ili oštetiti kožu.
  • Nema ftalata ili parabena.
  • Dodana fiziološka otopina pomaže uklanjanju sušenih "boogija" oko djetetovog nosa.
  • Umirujuće kamilice, vitamin E i aloe lagano vlaže osjetljivu kožu.
  • Može se koristiti i za čišćenje djeteta ili beba, kao što su neuredna lica u restoranima ili prljave ruke u parku.
  • Dostupno u paketu od 10 brojeva, 30 brojeva i 90 brojeva ili pojedinačno omotane.
  • Dostupan u svježem mirisu, mirisu grožđa i necentriciranom.
  • Napravljeno u SAD-u.

kontra

  • Miris može biti malo jak za neke.
  • Brisači nisu doista upijajući, tako da za stvarno curenje nosa, možda ćete trebati i tkivo.

Pregled Boogie Wipes

Kada vaša beba ili dijete ima curenje, trpi gotovo jednako kao i vaš maleni svaki put kada pokušate obrišiti taj mali nos.

Uobičajeni rezultat je dječji nos s barem malo usitnjenog nereda oko nje. Bez obzira što to zovete, još uvijek je brza! Boogie Wipes su napravljene da se bave onim neredom. Ove otopine slane tekućine koriste se kao tkivo, ali fiziološka otopina pomaže u oslobađanju suhih predmeta kako bi vaše bebe nos mogao biti čist.

To je poput brisanja bebe, ali posebno dizajnirana za male iritirane nosove! Budući da u tragovima nema alkohola (za razliku od dječjih maramica ili drugih vlažnih maramica), neće osjetiti osjetljivu kožu oko djetetova nosa, čak i ako je iritirana od boogija ili stalnog brisanja. Ako vam je potrebna dodatna pomoć za čišćenje djetetova nosa, tvrtka također stvara Boogie Mist slani sprej (Kupi na Amazonu).

Ove brusnice nisu jako guste. Oni su poput običnog tkiva u debljini, i lako ih se sklanjaju ili brišu u bilo kojoj formi koju trebate brisati sićušne nosove. Dovoljni su za rad, ali ne i drippy. Jedna mama koja ih je iskušala rekla je da "miris nije neugodan, ali je prilično jak." Miris grožđa može biti malo opušten za odrasle, ali djeca izgleda uživaju u cjelini. Ako Ako ne morate potjerati dijete da obrišete nos, malo je mirisa grožđa vjerojatno dostojan trgovina! Svježi miris je ugodan, a ako se ne želite baviti bilo kakvim mirisima, inačica koja nije podijeljena, jednako je učinkovita bez potencijalnih neugodnih mirisa.

Boogie Wipes ne apsorbiraju ništa. Ako samo uklanjate suhe komade ili obrisate zagušljiv nos, to je u redu. Ako vaše dijete ima glavni nos tekućine, možda će vam trebati i redovita tkiva, barem da biste započeli brisanje.

Zatim možete završiti s Boogie Wipeom kako bi se sve očistili. Ipak, Boogie Wipes svakako manje iritiraju od redovitih tkiva, pa ih je vrijedno prebaciti kada god to možete.

Boogie wipes su prilično jeftin, i oni bi se mogli koristiti za brisanje gotovo bilo nered u štipanje. Mama koja ih je pokušala istaknula je da se "čini da se ne osuši ako ostavite neko vrijeme na neko vrijeme prije korištenja, što je čudno, ali to funkcionira". Ako ćete nositi oko pakiranja briseva koji se rijetko koriste za starije maloljetnike, svojstva usporenog sušenja Boogie brisača čine ih boljim izborom od standardnih baby wipes-a, koje se prilično brzo isušuju.

Čak i starija djeca, tinejdžeri i odrasli ljudi mogu se naći da dospiju za Boogie Wipes kada napada prehlada ili alergije. Vlažna i boogie-busting svojstva nisu ograničene dobi!

Sveukupno, Boogie Wipes su jeftin, koristan dodatak vašoj pelenskoj torbi. Oni rade jako dobro za brisanje neugodnih dječjih nosa, a možda ćete naći i mnoge druge namjene. Oni su savršeni da imamo ruku u slučaju da beba dobije hladnoću ili alergije, a također čine fantastičan dodatak daru za bebe.

Kupi na Amazonu

Objavljivanje: Pregled uzoraka je dostavio proizvođač. Više informacija potražite u našoj etickoj politici.

Gledaj video: Romantična saga - Talking Tom i prijatelji (One Hour Episodes Combo) (Travanj 2020).