9 načina rada na vašem fitnessu na poslu

Samo zato što si na poslu, to ne znači da se ne možete uklopiti! Vaš trening ne mora biti ograničen samo na vrijeme vašeg teretana. Postoji mnogo načina na koji možete raditi na svom fitnessu na poslu, a u nastavku smo naveli neke od naših omiljenih.

  1. Prošetati - Svi trebamo odmor od posla; u stvari, preporučujemo vam da ustanu i šetate barem 5 minuta svaki sat. To pomaže u održavanju visoke razine energije, smanjuje umor i poboljšava koncentraciju. Prošećite do hladnjaka za vodu, pokrenite se i spustite niz let ili stepenice ili prošetajte do predvorja.
  2. Čučanj - Dok razgovarate na telefonu ili slušate konferencijski poziv, odvojite trenutak da biste dobili nekoliko skupova čučnjeva. Možete ih učiniti doslovno bilo gdje u uredu i oni su sjajan način da se uklapaju u vježbu niže razine tijela.
  3. Stretch - Svaki sat, ustajte sa svog stola i provedite 5 minuta istezanja. Što se proteže, fleksibilniji i pokretljiviji zglobovi. Nakon dana na radnom mjestu, ti dijelovi smanjuju rizik od bolova u donjem dijelu leđa, kuka i koljena.
  4. Dostaviti je u osobi - Imate važan dokument koji treba poslati ili morati poslati važan dopis? Umjesto da ga snimite putem e-pošte ili usluge glasnika, prošetajte i isporučite sami. To je nekoliko minuta pokreta koji će izgorjeti kalorije i vratiti vašu energiju.
  5. Učinite vaš odmor - Umjesto da se uputite u bar ili bistro s prijateljima, koristite pauzu za ručak da biste prošetali oko bloka. Možete potrošiti polovicu pauze na malo vježbanja, a zatim upotrijebiti drugu polovicu da biste uživali u zdravom ručku.
  6. Stand More - Stajanje može učiniti čudesa za vašu sposobnost! Ako govorite telefonom, ustani s mjesta i krenite dalje. Stajanje može pomoći da se suprotstavlja posturalnim učincima sjedenja i smanjuje umor.
  7. Trčanje na mjestu - Svakih sat vremena, provedite 1-3 minute u svom uredu ili prostoru. Malo brzom kardiovaskularnom vježbom dobit će vaše srce koje će pumpati i vratiti energiju na punu.
  8. Pij više vode - Voda će vam pomoći smanjiti umor i održati svoje tijelo radi. Učinite točkicom da pijete barem pola litre vode svaki sat i idite i napunite svoju bocu redovito. To je dobar način za kretanje i održavanje vašeg metabolizma.
  9. Da li Office Workouts - Postoje desetke strašnih pokreta koje možete napraviti u uredu: fotokopirni telići, stolni čekići, sjedi podignuti nozi, zidni nosači, zidni čekići, ramena ramenima, pričvrsni kovrče, stolica za stolice, a popis ide dalje. Ugradite nekoliko treninga treninga otpora dok ste u uredu i nećete morati trošiti toliko vremena u teretani!

Malo aktivnosti na poslu mogu napraviti veliku razliku u vašoj ukupnoj kondiciji. Pronađite kreativne načine da se uklapaju u više vježbi, a rezultate ćete odmah vidjeti.

Gledaj video: How to Cook Healthy Food! 10 Breakfast Ideas, Lunch Ideas & Snacks for School, Work! (Veljača 2020).