Ocjena najboljih ulaznih vrata prema ocjenama kupaca

Posebni zahtjevi nameću se potrošačkim svojstvima ulaznih vrata. Proizvodi moraju imati čvrstoću i nepropusnost, kao i visoku toplinsku izolaciju. Vrlo je važno osigurati da su prostorije dobro zaštićene od različitih vanjskih utjecaja. Izaberite prikladna vrata nije lako: postoji širok izbor modela, od kojih svaka ima svoje jedinstvene osobine. Odredite vašu kupnju pomoći će vam u nekoliko naših ocjena.

Ocjena najboljih tvrtki - proizvođača ulaznih vrata

"Čelični vratar"

Kirov tvrtka "Steel Porter" proizvodi visoko kvalitetna metalna vrata. Ovo se odnosi i na potrošačke karakteristike proizvoda i na njezin izgled. U rasponu od "Steel porter" - metalna vrata svih vrsta. Ako je potrebno, tvrtka je spremna za proizvodnju nestandardnih proizvoda.

Guardian

Guardian također proizvodi čelična vrata svih konfiguracija. Tvrtka se pozicionira kao proizvođač, koji se bavi isključivo ekskluzivnim proizvodima visoke vrijednosti. U praksi, kvaliteta proizvoda "Guardian" odgovara izjavama proizvođača: vrata ove marke smatraju se jednim od najboljih na ruskom tržištu, iako su skupi - od 20 tisuća rubalja i više.Ali, unatoč visokoj cijeni, vrata Guardiana bila su naširoko korištena u uređenju stambenih prostorija. Mnogi modeli ove marke imaju kombiniranu bravu s dva tajna mehanizma i vertikalnim pogonom, dvostrukim i trostrukim brtvenim konturama, a također su opremljeni priborom od stranih dobavljača.

„Stolar”

Chelyabinsk poduzeće "Krasnodarevschik" je vođeno niskim i srednjim rasponom cijena. U kategoriji drvenih vrata, proizvodi ove tvrtke mogu se smatrati najboljima. Iako vrata "Krasnoderevschik" imaju obični dizajn, oni su značajno bolji od ostalih proizvoda u pogledu performansi.

groff

Moskva tvrtka Groff proizvodi isključivo čelična vrata. Cijena njegovih proizvoda je manja u usporedbi s proizvodima marke "Gardin": cijene jednog modela kreću se od 17 do 22 tisuće rubalja, ovisno o značajkama dizajna. Proizvođač uvjerava da su vrata montirana pomoću stranih komponenti i potrošnih materijala.

"Volhovets"

Tvrtka "Volhovets" bila je u ocjeni jer proizvodi najbolje venecijska vrata u Rusiji.Ova proizvodnja košta puno manje od proizvoda izrađenih u cijelosti od metala, i teško prelazi 10 tisuća rubalja. Na estetske karakteristike furnira nije inferiorno od prirodnog drva.

"Intekron"

Grupa tvrtki "Intel" je domaći proizvođač koji isporučuje proizvodnju uglavnom na ruskom tržištu. Glavna prednost Intecronove marke je širok izbor proizvoda različitih vrsta. Većina vrata karakterizira dugi vijek trajanja, izdržljivost i praktičnost. No, postoji i nedostatak - visoka cijena proizvoda. Prosječna cijena robe doseže 30 tisuća rubalja.

"Lex"

U usporedbi s ulaznim vratima drugih marki, proizvodnja tvrtke "Lex" ima vrlo nisku cijenu. Na primjer, prodaja otpornih na razbijanje vrata provodi se po cijeni od 10 do 16 tisuća rubalja. Međutim, teško je pronaći negativne povratne informacije o proizvodu. Većina kupaca osigurava da proizvodnja "Lex" nema značajnih nedostataka.

Najbolja metalna ulazna vrata

Zetta Euro 2 / B2

Možda je najbolja ulazna vrata od metala Zetta Euro 2 / B2 model. Iako treba napomenuti da gotovo svi proizvodi marke Zetta imaju visoku kvalitetu gradnje.

Glavne prednosti Zete Euro 2 / B2 uključuju:

 • trostruko brtvilo;
 • dva dvorca četvrte klase otpora provalnika;
 • ne-zapaljiva izolacija od mineralne vune;
 • kut otvaranja - 180 stupnjeva;
 • ogroman izbor načina za ukrašavanje.

Nedostaci metalnih vrata nisu dovoljni. Većina kupaca se slaže da će proizvodi Zete zadovoljiti najzahtjevnije zahtjeve.

No, s kritičnom procjenom vrata proizlazi da:

 • proizvod ima relativno malu težinu, što upućuje na uštedu metala;
 • izbor vanjskih opcija trim je znatno ograničen.

Najbolja drvena ulazna vrata

Unatoč činjenici da su drvena vrata inferiornija od metalnih proizvoda, oni su u velikoj potražnji među kupcima. U ovom slučaju, najpopularniji blokovi od drva su roba uključena u seriju "Čokolada".

Njihove prednosti uključuju:

 • proizvodnja drva;
 • ojačani klinasti zglobovi detalja za pričvršćivanje;
 • podesive šarke;
 • drvo se ne raspadne niti se lomi;
 • razne oblike, veličine i mogućnosti dizajna.

Istodobno, drvena vrata "Čokolada" imaju svoje nedostatke:

 • mala debljina listova vrata;
 • niska toplina i zvučna izolacija.

Najbolja plastična ulazna vrata

Brusbox

Plastična vrata koriste se za uređenje ulaznih grupa u komercijalnim objektima i javnim ustanovama, iako su se i dokazali u izgradnji seoskih kuća. Najbolja plastična vrata su proizvodi Brusbox. Proizvodi ih istoimena ruska tvrtka, koja je specijalizirana za proizvodnju PVC profila.

Glavne prednosti Brusboxovih vrata su:

 • dvostruki brtveni krug, zbog čega se postiže zvučna izolacija;
 • visoke toplinske izolacije;
 • nepretencioznost plastike za njegu;
 • mogućnost postavljanja staklenih umetaka;
 • visoka razina zaštite od požara.

Ali Brusbox ima nekoliko nedostataka. To su nedostatci, karakteristični za sve plastične proizvode, i to:

 • deformacija materijala pod utjecajem visokih temperatura;
 • niska mehanička čvrstoća.

Najbolja aluminijska ulazna vrata

NORMANN RenoDoor

Najbolja ulazna vrata od aluminija su NORMANN RenoDoor. Ovaj model ima besprijekoran dizajn i savršen je za uređenje ulaznih grupa ne samo stambenih, nego i poslovnih prostora.

Prednosti proizvoda uključuju:

 • debljina listova vrata je veća od 40 mm;
 • dobra toplinska izolacija;
 • opsežan izbor nijansi boja;
 • visoka mehanička čvrstoća.

Međutim, aluminijska vrata imaju nekoliko nedostataka:

 • rizik od korozije uslijed elektrolitičke reakcije nakon kontakta;
 • visoka toplinska vodljivost.

Najbolja staklena prednja vrata

AKMA svijetlo crno biser

AKMA Light "Crni biser" je staklena vrata koja se mogu koristiti za uređenje seoskih kuća i javnih ustanova. Za proizvodnju proizvoda koristi se kaljeno staklo "Planibel" crne boje.

Glavne prednosti vrata su:

 • visoka čvrstoća i sigurnosno-razrijeđeno staklo je 5 puta jači od uobičajenog i ne stvaraju velike oštre ulomke kada su slomljene;
 • spektakularni izgled;
 • platno se može popuniti bilo kojim tipom;
 • dopušteno je instaliranje pribora po vašem izboru.

Ali model AKMA Light "Black Pearl" ima neke nedostatke. Međutim, oni su karakteristični za sva vrata kaljenog stakla.

Govorimo o takvim značajkama materijala kao što su:

 • zahtjevna skrb;
 • strah od abrazivnog trenja, zbog čega se na površini stakla formiraju brojne mikroskopske ogrebotine i druga oštećenja.

Koja su najbolja vrata za kupnju?

Ono što trebate znati o odabiru vrata

Izbor određenog modela vrata ovisi o vašim potrebama i financijskim mogućnostima. Kada kupujete vrata, morate razmotriti gdje će biti instalirana: u stambenim, uredskim ili javnim ustanovama.
Ako uzmemo trošak proizvoda kao osnovu, metalna vrata, koja su posebno otporna na provalu, imaju najvišu cijenu. Zatim slijedi proizvodnja drveta, koja može biti vrlo skupo. U srednjem rasponu cijena nalaze se vrata od stakla i aluminija. Konačno, plastične ulazne skupine smatraju se najjeftinijima.

Vrata za kuće i apartmane

Za uređenje stana ili kuće za odmor, najprikladnija su metalna, drvena i plastična vrata. Činjenica je da ti proizvodi imaju visoku razinu toplinske i zvučne izolacije, tako da jamče udobnost u sobi. Osim toga, vrata izrađena od metala imaju dobru snagu i otporna su na provalu, tako da će postati prepreka počiniteljima. Često se metalne ulazne skupine također instaliraju na zaštićena mjesta, na primjer, u skladištima ili u trgovinama.

Glavna prednost drvenih vrata je atraktivan izgled. Nalaze se na onim mjestima gdje se posebna pozornost treba posvetiti estetici fasade.Plastična vrata nisu atraktivna kao drvena vrata, ali su univerzalna i jeftinija.

Vrata za uređenje javnih ustanova

Što se tiče aluminija i staklenih vrata, njihovo postavljanje je poželjno samo u javnim ustanovama. Aluminijske ulazne skupine imaju visoku toplinsku provodljivost i brzo hlade sobu pa instalacija ovih proizvoda u apartmane i seoske kuće nije provedena. I staklena vrata obavljaju ukrasne funkcije: postoji širok izbor vrsta stakla, od kojih svaka ima svoje jedinstvene osobine. Istodobno, staklena vrata su vrlo izdržljiva i sigurna, gotovo je nemoguće slučajno ih slomiti.

Pogledajte videozapis: Government Surveillance of Dissidents and Civil Liberties in America (Travanj 2020).