Kako plivati ​​u teretani bez velikog oluka

Mnogi ljudi vide teretanu kao veliko mjesto za pronalaženje zainteresiranih pojedinačnih, a istina je da postoji mnogo stvari koje ga čine istinitim. Ne samo da dijeleš zajednički interes s ljudima u teretani (fitness / zdravlje), ali znate da su vaši kolege iz teretane brigu o svom izgledu. Najbolje od svega, redovito ćete ih vidjeti, a to povećava vaše šanse da se doista podigne hrabrosti da razgovarate s njima.

Ali prije nego što idete udarati na svaki muškarac ili ženu koju vidite, bitno je da naučite kako izravno udaviti. Da, postoji nekoliko pravila teretane protokol koji trebate znati o:

  1. Nikad nemojte koketirati na sredinu - Ako se netko trenira, ostavite ih sami. Možete ih razgovarati dok se nalazite kod vodenog hlača ili se provozati nakon sesije, ali NIKADA od sredine!
  2. Nemojte buljiti -- Da, može imati prekrasno tijelo, ali to nije poziv da ih zeznu. Držite oči prema sebi, pogotovo ako nose odjeće uske i otkrivene. Skupni odjevni predmeti nemaju jednaku suglasnost gledati.
  3. Budite ugodni -- Pripremite šalu, dajte mu osmijeh i napravite mali razgovor. To je najbolji način za koketiranje bilo gdje, a to radi jednako u teretani kao što će to u baru ili klubu. Ne postoji čarobni trik za koketiranje s teretanom ili djevojkom; samo biti ugodan i prijateljski.
  4. Održavajte komentare vezane uz tijelo - NIKADA nemojte reći stvari poput "tvoja duša izgleda bolje nakon svih onih dubokih čučnja". Izbjegavajte komentirati svoje tijelo u potpunosti, ali komentirati njihovu vježbu rutinu. Na primjer, "Vidjela sam kako se utječeš na taj 20-minutni trening HIIT-a jučer" mnogo je učinkovitiji komplimentu nego "Izgledaš sjajno u bikini".
  5. Izbjegavajte neželjene savjete - Nitko ne želi čuti da su u krivu, a ispravljanje nečijeg oblika moglo bi ih aktivno zainteresirati za vas. To je osobito istinito za žene, budući da su bolesni od mesa pokušavajući im reći kako to učiniti "pravo". Samo korak ako netko riskira ozljedu, inače izbjegavajte pružanje savjeta kao sredstvo pokretanja kontakta.
  6. Razgovarajte o brzini -- Jedan odličan način da se potakne razgovor je pitati ih gdje su dobili opremu: utez, pojasne slušalice, rukavice, zglobovi, itd. To će vas govoriti i otvoriti način za vas da se predstavite.
  7. Nosite pravu odjeću -- Baš kao što bi se oblačila za odlazak u klub, morate se odijevati u teretanu. To ne znači da rade u odijelu i kravatu, ali trebate nositi odgovarajuću teretanu odjeću. Nosite odjeću koja izgleda čisto i uredno, a koja komplimentira vaš izgled. Pogledajte se u ogledalu i pitajte: "Želite li razgovarati sa mnom tako odjeveni?" Ako je odgovor ne, uložite u bolju odjeću za teretanu.
  8. Spavaonica je izvan granica - Spavaonica mora biti siguran prostor. To znači da nema koketiranja (s članovima istog ili suprotnog spola). Pričekajte dok ne iziđu na razgovor!
[Slika putem usluge Getty]

Gledaj video: Tales of a Wayside Inn Audiobook by Henry Wadsworth Longfellow (Travanj 2020).