Koji je najbolji mišićni prst?

Kada ste bolni i umorni od teške lifting sjednice, postoji nekoliko stvari koje će vas osjećati kao divno kao dobar trljati sa svojim omiljenim mišića trljati.
Ali, znaš li koja je najbolja mišića?
Tigar balzam
Za sveobuhvatnu efektivnu analgetičku krema, jednostavno ne možete pobijediti Tiger Balm. To je mnogo češće u Aziji (gdje sam odrastao), ali ga možete pronaći u gotovo bilo kojoj ljekarni u cijeloj zemlji. Kineska toplinska trlja napravljena je s mentolom, kamforom, mazivom uljem, uljem cassia i drugim biljnim sastojcima, a formula na kojoj se utroba kreće već više od 1.500 godina. Nakon svega tog vremena, definitivno su to shvatili, a malo trljanje može osloboditi napetost mišića, kao i gori vruće Tiger Balm! Miris je jak, ali zapravo je ugodan.
Biofreeze
Ljepota Biofreeze je da je krema za lijekove bez mirisa ili potrebu za receptom. Mnogi kiropraktičari i stručnjaci za bolove preporučuju njegovu upotrebu, a to je gel za relaksaciju OTC koji se može naći kod gotovo bilo koje ljekarne - da ne spominjem on-line. Sadrži mentol kao aktivni sastojak, ali sadrži aloe, kalendulu, zeleni čaj, arnicu, kamfor i balzam od limuna kako bi vam olakšali vaše mišiće. Djeluje dugo, i nema previše loš miris.
Icy Hot
Icy Hot će okrenuti vašu kožu crvenom bojom, što znači da potiče cirkulaciju u područje na koje se primjenjuje. Početna hladnoća će pomoći da se smanji bol, a toplina koja slijedi ubrzo nakon toga će proći krv. Njegov glavni sastojak je mentol, ali sadrži druge prirodne sastojke koji lijepo rade za hlađenje i zagrijavanje vaših mišića. Naći ćete da vrućina kreme zapravo može biti vrlo bolna, stoga pazite da ga ne primjenjujete previše blizu rezova ili rana.
Vicks Vapo-Rub
Vicks Vapo-Rub se obično koristi kao tretman za liječenje kašlja, ali to je sjajno kod onih bolnih, umornih mišića. To je ulje na bazi lijekova, s cedarleaf ulje, terpentin ulje, muškatni ulje, i vazelina kao neki od neaktivnih sastojaka u rub. Ipak, ima kamfor, mentol i eukaliptiol u rubu, tako da će pomoći osloboditi napetosti od onih umornih mišića. Miris nije previše loš!
P-K-5 bol reliev
Nikada nisam osobno pokušao ovo trljati, ali čuo sam da je iznenađujuće učinkovit za rješavanje mišićnih boli. Sadrži proteine ​​albumina (iz jaja), bilje, ulja, biljne ekstrakte, minerale i vitamine, a trebao bi biti jedan od najboljih utjecaja boli za one koji ne vole miris mentoliranih. To je hipoalergenska krema koja neće uzrokovati snažnu reakciju na kožu (nije neuobičajeno s ostalima na ovom popisu) pa je to dobar izbor za one s osjetljivom kožom.
Ja sam djelomično Tiger Balm, jer sam ga pokušao i otkrio da radi puno bolje od Icy Hot, Vicks Vapo-Rub, i Biofreeze. Međutim, mnogi ljudi su otkrili da drugi rade baš kao dobro, tako da bilo koji od ovih 5 mišića rubs će biti vaš najbolji izbor!

Gledaj video: Adventure 02 - The Memoirs of Sherlock Holmes by Sir Arthur Conan Doyle (Travanj 2020).