Festivalski kontejneri u Coloradu Prsten u sezoni!

Jennny Dunlap iz Denvera, CO ima smisao za korištenje lokalno pronađenih biljnih resursa kako bi njezin kontejneri za odmor pop!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Verdana}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Verdana; min-visina: 15.0px}
span.s1 {font-kerning: none}

"Spremnik # 1: Za koordiniranje s bakrenim kontejnerom koristio sam više zemaljskih tonova, poput crvene grančice, žute kovrčave vrbe i više boja suhog eukaliptusa. Zeleni su bili princeza, plemenita, srebrna bora. Pribor je bio zimovica i jedinstvene lotosove jabučice.

Spremnik # 2: Koristio sam drvene drvo za prvi put. Vrlo lijepa bijela tekstura, ali može biti teško instalirati ako su vam lonci već zamrznuti. Srećom, Colorado je imao blagi početak zimi. Uz crvenu grančicu pas drva za dodavanje visine i teksture. Zelene boje uključuju, plemenite, princeze, srebrne borove grane. Pribor uključuje zimzelenu bobicu, sjemenki eukaliptus i kuglicu od grožđa.

Spremnik # 3: Za ovaj kontejner koristio sam crvenu grančicu i žutu kovrčavu vrbnicu kao visinu. Zelene princeze, plemenite i srebrne grane i sjemenki eukaliptusa. Pribor je bio zimski berber i osušeni oslikani artičoke. Zadržao sam ovaj kontejner nešto moderniji s arhitekturom doma.

Uvijek koristim cvjetnu žicu i krajobraznu građu kako bih pomogla pričvrstiti predmete na mjestu. Brza voda u tim spremnicima u Coloradu trajat će do ožujka i travnja. Svi kontejneri su bili konusni cedar koji se koristi kao prikolica. "

Imate vrt koji želite podijeliti? Pošaljite e-poštu 5-10 fotografija i kratku priču o svom vrtu na našu e-poštu. Uključite gdje se nalazite!

Imate mobilni telefon? Označite svoje fotografije na Instagrama ili Twitteru uz #FineGardening!

Ne morate biti profesionalni vrtni fotograf - pogledajte naše savjete o vrtnoj fotografiji!

Dobivate li GPOD još putem e-pošte? Prijavite se ovdje.

Pratite nas: @finegardening na Twitteru FineGardeningMagazine na Facebooku @finegardening na Instagramu