Trening obuke za muškarce i žene

Treninzi za treniranje krugova su i vrlo učinkoviti, kao i izazovni tip treninga za svakoga tko želi ući u bolji oblik, kao i povećanje koordinacije, izdržljivosti i snage. Trening treninga u krugu kombinacija je aerobnih i anaerobnih vježbi koje ciljaju gubitak težine, kardiovaskularnu kondiciju i neke vježbe snage. Svestranost ovog tipa vježbanja učinila je popularnim za mnoge ljude, od onih koji žele da se u formu pridruže profesionalnim sportašima. U nekim slučajevima, trening kruga može čak pomoći kompenzirati područja tijela koje se obično ne koriste u pojedinim sportovima, dajući sportašu uravnoteženije tijelo.

Izrada vježbe treninga kruga za muškarca ili ženu zahtijeva uzimanje u obzir koliko su aktivni, kao i vrste aktivnosti koje obavljaju. Nije važno fizičku razinu osobe; trening kruga je dobar za svakoga, bez obzira tražite li se bolje oblik ili zaokruživanje određenog područja tijela za atletsko natjecanje.

Kakvo stručno osposobljavanje može učiniti

Obuka za krug je izvanredan način za povećanje ukupnog zdravlja i kroz aerobne i anaerobne vježbe. Iako može povećati masu mišića do određenog stupnja, to je više usmjereno na oblikovanje tijela i povećanje izdržljivosti. Također može pomoći u poboljšanju imunološkog sustava, povećanju metabolizma i pomoći u koordinaciji.

Kakvo stručno osposobljavanje ne čini

Trening kruga nije vrsta vježbanja ako krajnji ciljevi imaju velike izbočene mišiće na bilo kojem dijelu tijela. To bi zahtijevalo trening s utezima.

Treninzi za muškarce i žene

Općenito govoreći, od treninga kruga je kobila usmjerena na povećanje izdržljivosti i toniranja tijela, mnoge vježbe mogu imati jednako dobro za muškarce i žene. Vrlo je velika bilo kakva vježba koja bi imala koristi čovjeku, također bi imala koristi ženi. Evo nekih primjera treninga treninga kruga za muškarce i žene.

  • Stalni noga lift - Stajati s nogama razmaknutim širinom ramena i ruku uz vašu stranu, podignite desni koljeno tako visoko da može ići i okrenuti lijevu ruku prema naprijed. Vratite se na početnu poziciju i ponovite ovo sa svojom drugom nogu. Učinite to onoliko puta koliko možete u istom trenutku.
  • Skip Hop - Na vrhu položaja pomicanja pokreta je kako počinje ova vježba. Pop noge ravno iza vas u jednom brzom pokretu, a zatim ih vratiti na početnu poziciju. Kada vratite noge natrag u tijelo, pomaknite ih malo na lijevo i desno alternativno. Učinite to što je više puta moguće u jednoj minuti.
  • Rucno dodirnite - Opet na vrhu push up pokreta, budite sigurni da držite ABS a čvrsto i ruke ravno. Podignite lijevu ruku i stavite ga natrag dolje desno uz desnu ruku, a zatim ga vratite u početnu poziciju. Učini to opet za desnu ruku. Učinite to što je više puta moguće u jednoj minuti.

Obuka za krug je sjajan način da se ubrza trening u bilo koje doba dana. To će povećati izdržljivost, koordinaciju i pomoć u mršavljenju.

Gledaj video: KUĆNI TRENING ZA CIJELO TIJELO - ZA ŽENE I MUŠKARCE (Veljača 2020).