Oprema za toniranje mišića nije pronađena u teretani

Sad imate opremu za toniranje mišića u vašem domu. Postoje mnoge stvari za kućanstvo koje možete koristiti za istezanje koje nećete naći u teretani, ali ipak će vam pomoći povećati fleksibilnost. Možete uštedjeti nešto novca i koristiti svoje svakodnevne stavke da tonu svoje tijelo. Evo samo nekoliko stvari koje možete koristiti kod kuće kako biste stvorili definiciju i bolje zdravlje. Uz sve te vježbe, koristite onoliko težine koliko je potrebno da se 15. ponavljanje osjeća jako teško.

Bicep Curls

Juhe konzerve su najjeftiniji zvuk koji ćete naći. Možete koristiti juhe limenke različitih težina i veličina, ovisno o vašim ciljevima i sposobnostima. Juhe limenke su najbolje za rukovanje. Držite limenku u svakoj ruci i stavite ruke ravno prema vašim stranama s dlanovima okrenutim prema van. Svakoj ruku svitajte do prsa, zajedno ili odvojeno. Usredotočite pažnju na bicep mišića dok podižete.

Tricep Curls

Triceps možete raditi juhnim limenkama istezanjem ruke na stranu s dlanovima okrenutim iza vas. Zatim možete zakvačiti ruke prema unutra prema prsima, usredotočujući se na tricepni mišić i pokušavajući ga izolirati.

Noge dizala

Možete staviti juhu na gležanj pomoću kose za kosu. Sada ste dodali težinu nogu, koja će čak i najjednostavnije podizanje nogu pretvoriti u aktivnost izgradnje mišića. Uđite u čvrstu stojeću poziciju. Počnite s konzervom na vanjskoj strani gležnja i podignite nogu izravno prema strani na stranu. Zatim možete staviti limenku na vrh gležnja i podignuti nogu ravno ispred vas. Zatim zakrenite lonac na stražnji dio gležnja i gurnite nogu izravno iza sebe. Upravo ste radili mnoge mišiće nogu.

Radite vašu apsolutnu šupljinu dok se nalazite u kauču

Vaš se kauč može pretvoriti u izvrstan komad opreme za rad vašeg trbušnog mišića. Pronađite mat za ležanje i jastuk za glavu. Naslonite se na leđa i stavite noge na kauč i savijte se na koljeno. Vaš stražnji kraj bi trebao biti na kauču. Sada ste u dobrom položaju za mnoge trbušne vježbe koje bi bile manje od vježbanja ako ste jednostavno na podu. Nakon toga možete prijeći noge i povući se na suprotnu stranu kako biste radili abdominalne strane.

Možete dobiti kreativnost u svojoj kući kako biste maksimalno povećali vježbanje toniranja u kući. Stube se mogu koristiti za rad noge, a mnogi objekti mogu se koristiti za dizanje utega.