Niska kalorijska zamjena za velike žudnje za kalorijama: tjestenina s bakinom i sirom

Mnogi ljudi se bore da pronađu niske kalorijske zamjene za tjesteninu sa slaninom i sirom. Nesretno je jer je kombinacija tjestenine s slaninom i sirom poput miješanja bolesti srca na tanjur. Uz zamjenske, možete simulirati okus jela, i to će vam samo koštati dio masti i kalorija.

Iznenađujuće, možete jednostavno zamijeniti nisku kalorijsku hranu za slaninu i sir. Prava nevolja je zamjena za tjesteninu. Jedna šalica bijelih špageta sadrži 221 kalorija i 43 g ugljikohidrata. Tjestenina od cjelovitog pšenice sadrži više vlakana, ali još uvijek sadrži kalorije. Jedna šalica špageta od cjelovitog pšenice sadrži 174 kalorija i 37g ugljikohidrata. Nije da ne smijete jesti cjelovitu tjesteninu. Umjesto toga, to nije nešto što biste trebali jesti često, pogotovo kada pokušavate smanjiti kalorije iz prehrane.

Tofu Shirataki Noodles

Tofu shirataki bi mogao uzeti neko navikavanje, ali ove rezanci mogu biti najlakši način za smanjivanje stotina kalorija iz jelo. Tofu shirataki sadrži samo 20 kalorija i 3g ugljikohidrata po 4 oz posluživanja. Ali, prije nego što zaliha, trebali biste se pripremiti za teksturu i okus tofu shirataki. Tofu shirataki gotovo je neugodan ravno iz pakiranja zbog svog prirodnog mirisa poput ribe i slimove teksture. Prije jela trebate temeljito isprati, sušiti i mikrovalovi rezanci na minutu da biste uklonili njezin miris i poboljšali njegovu teksturu.

Niska kalorijska bakrena

Slanina Turske vjerojatno je najbolja zamjena jer je niska kalorija. Većina puretina sadrži 20 do 35 kalorija, 2 do 3 g proteina i 3 ili manje masnoća. Ne zaboravite izbjegavati prženje slanine u ulju. Umjesto toga, kuhajte slaninu s malo nepristupačnog sprej za kuhanje. Da biste uštedjeli još više kalorija, mogli biste potpuno izostaviti slaninu i umjesto toga poboljšati jelo s okusom slanine. Jedna je mogućnost slanina soli, koja je bez kalorija, bez masnoće, pa čak i vegetarijanstvo-friendly. Druga mogućnost je imitacija bacon bita, koji obično sadrže 30 kalorija, 1,5 g masti i 3 g proteina po žlici. Većina imitacija bacon bitova također su vegetarijanci.

Niska kalorija sira

Sir možete lako zamijeniti s niskom kalorijom smanjenim masnoćom ili proizvodom bez masti. Najbolja nadomjestaka su vjerojatno šalice od sirovog sira, jer su siheful, flavorful i low calorie. Najpopularniji i dostupniji brand je Laughing Cow. Jedna klinica je dovoljno za cijelo jelo, i to će vam samo koštati 35 kalorija i 2g masnoća. U nekoliko okusa možete naći štapiće od laganog sira, uključujući švicarski, mozzarelinski i plavi sir. Alternativno, također biste mogli koristiti krišku američkog sira s manje masnoće ili bez masti. Jedna masnoća smanjene masti ili 2 posto sirovog sira sadrži 50 kalorija i 3g masnoća. Statistika za masnoće bez sireva je bolja, ali sirovi sir je manje sira nego sira. Jedna komad sira bez masnoće sadrži samo 30 kalorija i 0 g masti.

Ako odlučite jesti pravu tjesteninu, isprobajte cjelovitu tjesteninu i ne zaboravite kontrolirati veličinu dijela.