Kako brijati pubicno područje kose za žene

Žene koje briju svoje pubično područje razlikuju se od upotrebe britve na nogama ili pazuznici. Trebate malo više strpljenja i brige zbog ove osjetljive zone i deblji tip kose. Možda biste mogli pobjeći s 'požurite i ostvarite to' s drugim područjima, ali ne i ovom. Ovdje ćemo vam pokazati kako dobiti blisku, sigurno brijanje, izbjegavajući uobičajene probleme kao što su nicanje, iritacija, crvenilo, svrbež i urastao dlačice.

 1. Pametno odaberite svoj krema za brijanje. Za ovu osjetljivu zonu tijela svakako dobijte i koristite dobru kremu za brijanje ili gel, sapun je definitivno van. Umjetnost brijanja, nenametrena krema za brijanje (usporediti cijene na Amazonu) fenomenalan je za dobivanje glatke brijanja, vlaži kožu i sprečava urastao dlačice.
 2. Nemojte štedjeti na vašem britvu. Ostanite jasni od ravnih, jeftinih jednokratnih dobara ili ćete tražiti odrezivanje i šišanje. Umjesto toga koristite britvu s okretnom glavom i višestrukim noževima kako biste dobili glatku i blistavu buku. Naš odabir je Schick Quattro za žene. Ako imate vrlo osjetljivu kožu, možda ćete morati koristiti kvalitetnu britvu s jednim oštricom.
 3. Dajte frizuru. Trim kosu dolje prvo što je moguće kraće stavljanjem češlja ravna na kožu i trim preko češalj s škarama, ili s škare pomoću najkraći straže. Manje kose koju počnete sa sredstvima znači da jedete manje života vašeg britva i koristite oštar alat kada radite britvu blizu vašoj koži.
 1. Uzmi topli tuš ili kadu. Nekoliko minuta vrućine će omekšati kožu i opustiti folikul dlake. Količina vremena koja vam najbolje odgovara mogu se razlikovati. Za neke žene, to je pet minuta, a drugima 10 minuta ili malo više.
 2. Ljuštiti. Izbjegavajte mrtve stanice kože i približite brijanje pomoću nježnog pilinga ili omiljenog pranja tijela s Ayate perom (usporedite cijene).
 1. Nagnite se na neko ulje za predbrijanje. Radi kao prepreka na vašoj koži, britva će lakše olakšati umjesto povlačenja i vlaženja kože. Također pomaže spriječiti opekotine, opće iritacije i urastao dlačice.
 2. Nanesite kremu za brijanje ili gel. Pobrinite se da je koža vlažna, ali ne pretjerano vlažna. Ako imate četkicu za brijanje, radite proizvod četkom u krugovima kako biste podigli kose kako biste dobili bliži brijanje.
 3. Obrijati se. Korištenje svježe oštrice, najprije, idite u istom smjeru rasta kose, a zatim u suprotnom smjeru. Nemojte više puta preći istu površinu.
 4. Ispiranje. U međuvremenu, pazite da isperete nož. Začepljeni britva neće dobro raditi.
 5. Očistiti. Temeljito isperite kožu i lagano isušite mekanim ručnikom.
 6. Hidratizirati. Nanesite lagano, po mogućnosti neizrazito losion ili losion poslije brijanja.
 7. Borite se protiv crvenila. Postoji mogućnost dobivanja urušenih dlačica. Flawless Ingrown Hair Serum može pomoći kod udaraca, crvenila i urastajućih dlačica.

Savjet

 1. Držite sve proizvode samo na vanjskoj strani vašeg tijela. I izbjegavajte brijanje tijekom razdoblja, jer je koža osjetljivija.
 2. Ako skidate većinu kose, vaginalni štit, Va j-j Visor će vam ponuditi zaštitu kako ne biste smanjili unutarnju vulvu. Korištenje malog zrcala također će vam pomoći da vidite bolje.
 1. Brijanje dok se tušira, a ne kupka može olakšati stvari jer možete podupirati noge na strani staje.
 2. Ako se usudite, kod kuće možete stvoriti stidne dlake.
 3. Brijanje uzima samo kosu čak i uz kožu, a depilacija će zadržati kosu nekoliko tjedana odjednom. Možda biste htjeli razmotriti brazilski vosak.

Što trebaš

 • Češalj i škare ili škare
 • Nova zakretna britva s više oštrica
 • Krema za brijanje ili gel
 • Predbrijanje ulja
 • Četka za brijanje (opcija)
 • Kortisonska krema ako pubicno područje počinje svrbež
 • Lagano, necentrirano hidratantno sredstvo