3 Tresti vježbe s muškarcima

The Shake Weight je nova vježba koja je dobila pristojnu količinu medijske pozornosti (i povoljne i nezahvalne) jer je došla do istaknutosti početkom 2010. godine. Dok je početno prodavana prema ženama koje su imale fiksaciju želeći tonirati i graditi Masa mišića je potom proširena i sada služi i ljudima koji žele izgraditi gornji dio tijela i ruke. Težina trese je bućica koja je izmijenjena. Proizvodi vibrirajući efekt koji će raditi na vašim mišićima. Koristi dinamičku inerciju da poboljšava vašu aktivnost mišića za više od 300 posto u odnosu na tradicionalne težine.

1. Dvosmjerni Shake

Ovo je najosnovnija upotreba tjelesne mase za muškarce. Potrebno je apsolutno bez mašte i bez posebne opreme osim vas, vaše dvije ruke, i Shake Weight. Čvrsto posadite obje noge na tlo za dobru potporu, a zatim čvrsto držite Shake Weight u vašim rukama s jednom rukom nešto više od druge u sredini Shake težine. Uz dobru količinu sile, počnite tresti Shake Weight u brzom, ali kontroliranom modu, osiguravajući da vam ponavljajući pokreti počnu vježbati ruke, a na kraju i gornji dio tijela.

2. Jedan rukom Shake

Jednoručno protresti je vježba pomoću Shake Weight koja je izvedenica njegove izvorne, dvosmjerne metode. Ovoga puta, samo jednom rukom čvrsto omotane oko središta šanse trese, savijte lakat prema njegovoj kosi, tako da s rukom podižete kut od 90 stupnjeva. Da biste započeli ovu vježbu, počnite tako da prvo lagano trese Shake Weight u ruci, a zatim izgradite brzinu. Ono što želite biti u mogućnosti učiniti je na kraju izgraditi toliko dinamičke inercije da vaša cijela ruka (pogotovo bicep) osjeti spaljivanje vaših brzih, naprijed i nazad pokreta od potresanja ove bućice. Velika je stvar za brzo tresti tresenje trese da je također dobivate izgraditi svoje gornje tijelo jačajući svoju jezgru.

3. Dvosmjerni udarac iza glave

Ovo je tjelovježba težine muškaraca koje želite probati ako ste već zadovoljni rukovanjem šake u rukama iz prve dvije vježbe. Naprednija tjelovježba, dvostruki trzaj iza glave, uključuje vas jednostavno u objema rukama čvrsto čvrsto stisnite težinu trzaja dok proširite obje ruke tako da viseće tresenje šake iza glave. Sa sigurnijim i nepokolebljivim pokretima, počnite tresti svoju promijenjenu teglicu kako biste doista osjetili opekotine od učinka ove vježbe, posebno na osnovnim mišićima, koji su u donjem dijelu leđa i trbuhu. Vježba je dizajnirana da čvrsto i tonizira vaše mišiće, a česta uporaba počinje vidjeti rezultate.

Gledaj video: Mala plese guzom kao ni jedna cura - TWERK (Veljača 2020).