Podržava li kisik terapija mršavljenja?

Iako često nije povezana s gubitkom tjelesne težine, terapija kisikom nedavno je postala popularniji način da pokušate izgubiti težinu. U prošlosti je terapija kisikom korištena u razne druge svrhe. Općenito, ako redovito ne dobivate dovoljno kisika ili samo želite dodati više tijela da bi se bolje osjećali, možete upotrijebiti terapiju kisikom u pokušaju da postanete zdraviji. Međutim, u nekim zemljama terapija kisikom zapravo se koristi kao metoda gubitka tjelesne težine. Ako ste zainteresirani za korištenje terapije kisikom za izgubiti težinu, koristite Fitday kako biste pratili gubitak težine kako biste vidjeli kako funkcionira i hoće li terapija kisikom doista funkcionirati.

Kako funkcionira terapija kisikom

Postoje dva osnovna načina za primanje terapije kisikom. Prva je za vas da imate masku vezanu preko lica koje vam donosi čisti kisik. Drugi način za dobivanje kisik terapije je za vas da biste dobili intravenska igla koja donosi više kisika u svoje tijelo kroz krvotok. Misaoni proces iza toga zašto bi terapija kisikom mogla ubrzati proces mršavljenja je jednostavna. Fat unutar vašeg tijela sastoji se od vodika, ugljika i kisika. Zato dodavanjem kisika u tijelo, kisik treba prisiliti masnoću da dobije više kisika i pretvori se u vodu ili ugljični dioksid. Oba se mogu sigurno ukloniti iz tijela, tako će vam pomoći da izgubite težinu. Na taj način, terapija kisikom treba teoretski pomoći ubrzati gubitak težine.

Zašto terapija kisikom ne bi mogla raditi?

Naravno, ako je gubitak težine kroz terapiju kisikom bio tako jednostavan, svatko bi to radio. Međutim, ako primate samo terapiju kisikom svaki put, nećete vidjeti nikakve znakove stvarnog gubitka težine. Da bi se postigao gubitak težine, morate slijediti odgovarajuću prehranu, i dobiti puno vježbe i odmora. Metoda kao što je terapija kisikom, zajedno s tim tri stvari, može pomoći procesu zajedno. Ali ne trebate računati isključivo na terapiju kisikom koji će vam pomoći da izgubite težinu. Međutim, ako ste zainteresirani za korištenje uz ove stvari, postoje i neke osnovne tehnike disanja koje zahtijevaju duboko i dugo udisanje 15 do 20 puta dnevno, što vam može pomoći da dobijete rezultate koje tražite.

Najbolji način za izgubiti težinu

Iako je terapija kisikom uzbudljiva metoda koja vam pomaže da izgubite težinu, ništa ne uspijeva u stresnoj dvorani. Ako želite koristiti terapiju kisikom kako biste pokušali ubrzati stvari, pokušajte s Fitdayom kako biste pratili gubitak težine kako bi vidjeli jesu li vaše terapije kisikom. Međutim, nećete izgubiti veliku težinu samo pomoću terapije kisikom. Zato se držite zdrave prehrane, vježbajte i ostanite u skladu s vježbama kako biste dobili najbolje rezultate gubitka tjelesne težine. Samo terapija kisikom nije odgovor na probleme s vašim mršavljenjem.