Izgradnja mišića iz vašeg doma

Raditi kod kuće ne znači da morate podleći sub-par vježbama, skupoj i prostranoj opremi ili ponavljajućim DVD-ima. Zapravo, vježba u kući može biti jednako učinkovita kao trening u teretani, uz nekoliko ugađanja. Možete upotrijebiti nekoliko predmeta oko svog doma za cjelokupno tijelo, vježbanje s vježbanjem u dvorani. Trening snage važan je dio bilo koje fitness rutine. Što ste jači, to će vam biti veća izdržljivost za vaše kardio vježbanje.

Push-ups i daske na suprotnoj ploči

Dlanovi i push-up su poznati za toniranje cijelog tijela od glave do pete. Vaš countertop čini savršeni alat za dostupne daske i push-up. Stavi malo više od udaljenosti oružja s vašeg brojača. Naslonite se naprijed i stavite ruke na šalter. Neka vam potpetice odstrane s tla. Uključite četvorke, pritisnite kroz svoje pete i povucite gumb trbuha u kralježnicu. Držite se 1 minutu. Nakon jedne minute, savijte laktove prema stranama, spuštajući se do ramena u skladu s laktovima. Pritisnite natrag na dlan. Ponovite 10 puta.
Stair Lunges
Meke su savršene za toniranje nogu i glute. Dodavanje koraka može povećati prednosti i dobitke vašeg uspona. Stajati na dnu stubišta. Postavite desnu nogu na korak i podignite lijevu nogu natrag iza vas. Savijte desni koljeno preko gležnja. Pritisnite u desnu nogu kako biste uključili glat i stabilizirali vas. Čvrsto držite jezgru dok se savijeni leđni koljeno palac od tla. Pritisnite natrag do stanja. Ponovite 10 puta i prebacujte strane.

Konzervirana trica i biceps

Ne morate koristiti strojeve za težine ni kupiti tegove za tiskanje i oblikovati ruke. Korištenje vlastitog tijela otpora je učinkovit način jačanja gornjeg dijela tijela. Dodavanje nekoliko predmeta kućanstva, kao što je konzervirana roba, može biti samo dovoljno težine da se uključi u ruke i izgradi otpor koji vam je potreban. Stajati s nogama zajedno, koljena savijena i limenke u vašim rukama. Šarki pomaknite malo prema naprijed do 45 stupnjeva, zadržavajući jezgru. Ispružite ruke iza sebe što je više moguće. Držite se visokim koljenima i nadlakticama, dok savijate laktove, donoseći utege na ramenima. Duljite ruke dok pritisnete težine natrag iza vas, stisnuvši gornji dio ruke. Ponovite 15 puta.
Čučni čekići
Čučnjevi su jedan od najučinkovitijih načina jačanja i toniranja vašeg nižeg tijela, uključujući vaše glute. Korištenje stolice pomoći će vam da znate koliko duboko spuštate u svoj čučanj, tako da idete dovoljno dubine bez gubljenja forme. Stajati sa stolicom iza sebe. Donesite noge šire od udaljenosti od bokova, s prstima prema naprijed. Stavite dlanove na prsa. Pomaknite svoju težinu u pete dok spuštate kukove iznad sjedala vašeg stolca. Držite gumb vašeg trbuha u kralježnici i glatke zauzete za podršku. Polako pritisnite natrag do stanja. Ponovite 15 puta.

Gledaj video: Savjeti za Početnike, bildanje mišića (Veljača 2020).