Dobiti Abs Fast: Pokušajte ove 3 rutine Danas

Da biste dobili abd brzo, postoje određene rutine koje možete isprobati danas. Tajni ključ za dobivanje kormila ima veze s vježbanjem koje cilja sve vaše trbušne mišiće. Opće vježbe i dijeta neće proizvesti abs koji želite. Važno je zapamtiti da odbacujete bilo kakav ab stroj u svom režimu. Također želite povećati količinu kardio vježbi koje radite. Vježbe poput plivanja, trčanja, hodanja na brzom hodu i vožnji bicikla idealni su za dobivanje kormila. To su vježbe koje stvarno troše kalorije, jer su fizički intenzivne aktivnosti.

1. Trbušne kovrče

Ova vježba rutina radi vaši vodoravni mišići. Sve što trebate učiniti da biste započeli ovu vježbu leži na leđima. Savijte oba koljena tako da formiraju skoro 90 stupnjeva kutova s ​​podom. Podignite stopala u zraku tako da su malo viši od koljena. Izdahnite i podignite stražnji kraj malo od tla. U jednom kontinuiranom kretanju, nalijepite noge i stražnji kraj prema lopaticama. Udišite u zrak i okrenite se prema vašoj stražnjici, ali ne dopustite da vaš stražnji kraj dodirne zemlju. Umjesto toga, zaustavite se samo prije nego što stražnji kraj pogodi tlo i vrati se na prethodni valjak prema lopaticama. Ponovite ovaj niz valjaka 20 puta kako biste započeli proces dobivanja kormila.

2. trbušasti valjci

Trbune su namijenjene za rad vaših vertikalnih ab mišića. Počnite sjedeći na podu s nogu savijenim, a noge čvrsto stavljene na pod. Postavljanje ruku mora biti ravno i ravno ispred vas. Počnite izdahnuti dok okrećete svoje tijelo unatrag, sve dok donji dio leđa ne dotakne zemlju. U ovom trenutku, zaustavite valjanje i udahnite. Dok uzmete dah, vratite se na početnu poziciju. Nastavite ovo raditi 15 puta. Nakon svog 15. dana, izdahnite i gurnite svoje tijelo natrag sve dok lopatice vašeg ramena ne dodirnu tlo. U tom trenutku, zaustavite kretanje i vratite se na početnu poziciju. Ponovite ovaj slijed 15 puta.

3. Dizala dizala

Za rutinu koja radi svoje donje ab mišiće, pokušajte tailbone lifta. Započnite tako da leži na leđima ravnim rukama u zraku, a vaše noge su potpuno ispružene, prekrižene i također u zraku. Počnite izdisati, a kao i ti, počnite podizati svoju stražnjicu s tla. Počnite udisati i smanjiti svoj tailbone na tlo postupno. Nemojte ispustiti svoju stražnjicu natrag na zemlju. Ponovite ovo pomicanje 30 puta.

Gledaj video: Éiriú Eolas - The revolutionary breathing and meditation program (Veljača 2020).