Korištenje Ab valjka: Jedan način do ravnog trbuha

Korištenje ab valjka da biste dobili stan želudac je samo jedan od razloga za korištenje. Ab valjak također se može koristiti za poboljšanje vašeg zdravlja, a ne samo vaš izgled. Ako vježbate s ab valjkom, stojite razviti jače mišiće trbuha i to su od vitalnog značaja za vaše cjelokupno zdravlje. U slučaju velikih bolova u leđima, primjerice, nedostatak jakih trbušnih mišića često je značajan, pridonosi čimbeniku. Jednostavne vježbe, poput drobila na podu, mogu ponekad uzrokovati bol onima koji ih pokušavaju učiniti. Ab valjak postaje jedna od preostalih alternativa. Za razliku od crunches, vježbe s ab valjak bi trebao uzrokovati manje boli zbog značajke poput glave i lakat jastučići.

Upoznajte se s valjkom

Prije nego što pokušate koristiti ab valjak, pobrinite se da točno znate što je to i za što ćete ga koristiti. Ab valjak je samo jednostavan komad opreme za vježbanje koji je značilo da vam pomoći obaviti ab vježbe, a imajući dobar oblik. To je zakrivljeni okvir u kojemu ležiš s glavom na jastučiću, laktove na još dva jastučića, a ruke rukuju svojim šipkama. Neki nacrti ab vala su centrirani oko kotača. Koristite ovu vrstu držeći trake s obje strane kotača objema rukama dok ste na koljenima. Zatim proširite svoje gornje tijelo kotrljajući ab valjak na podu dok se ne ispružite. Zatim ugovarate svoje trbušne mišiće gurajući se s poda dok ponovno ne budete u početnoj poziciji. To predstavlja jedno ponavljanje vježbe.

Pravilno korištenje

Pravilna upotreba na valjku za valjanje je neophodna kako bi se osiguralo da dobijete željene rezultate. Kada vježbate na ab valjak koji ima glavu i lakat, provjerite da li je glava uvijek opuštena tako da se odmara na jastučiću i da ruke samo hvataju šipku na lagani način. Ako koristite valjak kotača i ručicu, morate ga ispravno koristiti kako biste dobili najviše od toga. Nemojte držati ruke od guranja ab valjka; znate da ga guraš ako ab valjak počne kliziti na podu. Za vježbe nabora na ab valjak koji ima jastučiće, ugovorite svoje trbušne mišiće i izvucite ramena malo od poda. Spustite ih natrag tek nakon što računate četiri sekunde.

sigurnosni

Kao i kod svih dijelova vježbe, upotreba ab valjka može dovesti do ozljede ako ne znate što radite. Početnici na ab valeru moraju polagano započeti svoje vježbe i paziti da slušaju ono što im njihova tijela govore. Pravilno disanje je neophodno: Kao što se valjaste na ab valjak, uzdisati, ali kako spuštate svoje tijelo natrag dolje, budite sigurni da udisati.

Гледай видеото: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Veljača 2020).