Najbolje haljine koje ćete nositi na svoju novogodišnju zabavu

Trebate haljinu za novogodišnju noć?

Getty Images: Jamie McCarthy / Osoblje

To je posljednje modno pitanje godine, i često jedan od najtežih odgovora: Što da nosim na Silvestrovo? Odijevanje za zabave je zabavno - ali ne bez svojih izazova.

Kada je riječ o Novoj Godini, nastojimo otići haljinama - osobito koktel haljinama - kao najprikladniju, zabavnu i svečanu stvar koja se nosi za posljednju noć (i najveću zabavu) godine. Postoje razne opcije koje su bezvremenski i trendovski - neki nagnuti dalje jedan od drugog. Ne možete pogriješiti s malom crnom haljinom; probajte onu koja se osjeća aktualna, možda u baršunu ili čipki!

Uz veliku noć samo nekoliko tjedana daleko, zaokružili smo svoje omiljene stilove odjeće koji su i sezonski prikladni (dodajte suknje ako je njihova hladnoća!) I svečane. Od šljokica do baršuna, veza, pa čak i formalne haljine (novogodišnja kugla, bilo tko?), Kretanje kroz sve naše najbolje novogodišnje haljine.

Haljina odjeće

Sve slike preko nordstrom.com

Možda više nije središnji izgled novogodišnjeg ormara nego haljina. Bez obzira na vašu dob ili prigodu (volimo sekvence više od 40, usput), ti elegantni mali naglasci dodati najviše glitz i iskra na svoj izgled, bez potrebe za bilo koji pribor uopće! Ako odlučite nositi sekvence ove godine, držite cipele, kosu i nakit vrlo minimalnom. (Crna je jednostavna opcija koja uvijek funkcionira za cipele i torbicu.)

Kupujte izgled:
Haljina populacije Elizabete haljine, 268 dolara
BB Dakota 'Elise' haljina, 168 dolara

Mala crna haljina

slika putem Topshopa

Očito, mala crna haljina jedna je od najjednostavnijih mogućnosti za novogodišnju zabavu. Izgledi su da vjerojatno već imate jedan ili dva (ili pet) u svom ormaru, pa ako želite to smrkati za NYE, potražite podebljano izjavu nakit poput koktela i ogrlica, koji se upijaju u kristalima i lažnim draguljima.

Ako želite nešto svježe, potražite malu crnu odjeću s zanimljivim izrezima, hladnom ramenu ili visokom prorezu zabavite se.

Kupujte izgled:
Topshopova hladna ramena, 80 dolara
Topshop haljina odijela, 190 dolara

Baršunaste haljine

H & M, Nordström & Mango

Velvet je bio jedan od najvećih trendova ove godine i nemamo sumnje da će ova luksuzna, bujna tkanina i dalje dominirati i sljedeće godine. Bez obzira na to koji bi vam omiljeni dio tijela mogao biti, što god želite sakriti ili pokazati, postoji vunena haljina kako bi vam dala svoje likove i prilagodila raspoloženju onoga što biste mogli raditi na NYE.

Kupujte izgled:
H & M baršunaste haljine, 60 dolara
Mango baršunaste haljine, 70 dolara
Elizabeta i Jamesa Michelle, 395 dolara

Festivalska koktel odjeća

Zara, Net-a-Porter

Koktel odjeće često je odjevni kod izbora za novogodišnju zabavu. Ali što ako poziva kaže, "Svečani koktel?" Ako nas pitate, to znači više sezonskih glamura - dragulja, krzna krzna, sjaj i sjaj - to bolje. Potražite haljine u bogatim tonovima dragulja i onima s ukrasima koji odgovaraju raspoloženju.

Kupujte izgled:
Mini haljina Zara, 100 dolara
Zara odjevena od sekvencijalnih remena, 60 dolara
Halstonska baština draped mini haljina, 325 dolara

Veste odsječka

Nordstrom, Everlane

Nisu svi žele biti izvan cijele noći na Silvestrovo. Bilo da domaćin malom okupljanju kod kuće ili jednostavno uživate u ugodnoj noći na kauču - haljina odjeće savršena je ravnoteža između stila i udobnosti. Postoji mnogo opcija vani, uključujući trend-trend trbušne trake i duge jednostavne stilove, kao i mini haljine koje se približavaju tijelu - pogodno za raslojavanje s krznom prslukom i prslukom preko koljena.

Kupujte izgled: 
Vijenac od šarana v-back, 89 dolara
Topshop grunge turtleneck haljina, 75 dolara

Formalno odijelo

Topshop, Nordstrom, Net-a-Porter

Ako idete na novogodišnju zabavu s formalnom haljinom, morat ćete izgledati izvanredno. Formalna haljina je dobra ideja, ali možete također nositi dugu odijelu ili ultra-dressy se dijeli (kao što su lopta kostim i kašmir džemper, na primjer).

Kupujte izgled:
Katie bi mogla odjenuti haljinu, 295 dolara
Topshop glitter haljina, 115 dolara
Halston Heritage haljina, 395 dolara

Uklesana ili haljina od čipke

Nordstrom, Urban Outfitters, Net-a-Porter

Iza potpuno obojene haljine - tu su dosta haljina koje su ukrašene detaljima, ali ne previše nevjerojatne. Volimo čipku i odjeću, kao i lijep vez. Prodavaonice poput Nordstrom, Urban Outfitters i Topshop imat će opcije koje će odgovarati bilo kojem proračunu i koje će ujednačiti bilo koju vrstu tijela. (Možda ćete morati isprobati nekoliko različitih izgleda.)

Kupujte izgled:
Marchesa Notte uljepšala je haljinu, 795 dolara
Ecote 'Jasmina' ukrašena mini haljina, 159 dolara
Haljina 'Naomi' haljine populacije, 228 dolara

Gledaj video: Čudotvorni radnik - sa prevodom (Travanj 2020).