Novorođenčad: Kontrolni popis novorođenčadi za prvih 8 tjedana

Prvih osam tjedana beba života zahtijeva nekoliko ključnih komada novorođenčadi. Nove bebe su neuredne pa se preporučuju višestruke svake stavke. Ali nemojte se uzrujavati, popis je kratak; Vaša potreba za novim dojenčadi je vrlo minimalna.

Ovaj je popis dizajniran s vama na umu. Predlažem da kupujete višestruke svake stavke kako biste smanjili količinu vremena koju ćete potrošiti u dječjem praonici u prvim dragocjenim (i nedostatnim) tjednima.

10 Baby Bodysuits

Dječja kolica su temelj svakog dječjeg odijela. Oni pružaju jednostavan način da djetetu daju dodatni sloj toplote, a skočiti između nogu, ostaju spremni i zadržavaju drugu odjeću vaše bebe od trljanja prema svojoj novoj i nježnoj koži.

Na tržištu postoje razni baby bodysuits. Neke su osnovne, čvrste boje. Drugi imaju duhovite izreke napisane preko njih.

Koji god odabrali, postoje određene stvari koje biste uvijek trebali tražiti prilikom prijave za kupnju dječjih bodova ili kupnje.

 • Što treba tražiti prilikom kupnje dječje jakne
 • Što je Onesie?
 • Trebam li kupiti organska dječja čvora?

7 kompleta odjeće za odjeću za bebe

Dječja odjeća za spavanje dolazi u različitim stilovima, od onih komadića koji pričvršćuju ili zatvaraju od nogu do brade, dvodijelni odjevni predmeti koji uključuju hlače i gornji dio haljine, vrećasti pragovi ili nosivi deke, poput Halo SleepSacksa, postali su vrlo popularan.

Ono što je važno je ono što je izravno povezano s rizikom od slučajnog gušenja.

Povezani baby sleepwear informacije:

 • Što tražiti kada kupujete i kupujete za odjeću za bebe
 • 3 pravila za odjeću za spavanje za bebe
 • Definicija Snug Fitting Garment
 • Definicija vatrootporne tkanine
 • Jesu li otporni na plamenu dječje pidžame sigurne za bebe?

7 jednodijelnih odjeće

Odjeća za jednokratnu uporabu teretnog teretnog teretnog vozila. Gymboree

Jednodijelni odjevni predmeti, poznati i kao komadići odjeće i / ili odjeće, pojednostavit će one prve tjedne odjeće novorođenčeta. Ne brinući se o pronalaženju hlača koje odgovaraju košulji - samo skliznuti na jednu odijelu i nazvati je dobro.

Nećete imati nikakvih problema u pronalaženju jednodijelnih odijela za bebe jer su na cijelom tržištu. Organski, konvencionalni, s vezom, čvrste boje; nazovite ga, negdje je vani.

Da biste život pomalo olakšali i udobniji za bebu, potražite ove ključne stvari prilikom kupovine jednodijelnih odijela za bebe.

1 džemper ili jakni

Čarobnjak za rukavu od rukava Kn Mor Mor. Estella-nyc

Ovisno o godišnjem dobu vaše bebe, možda će biti potrebna džemper ili jakna za pravilno odijelo s hladnom vremenom. Sve što će gumbi ili zipovi učiniti, to će učiniti trik. Opet, zaista želite izbjeći vuču džempera ili jakne iznad glave bebe i želite biti sigurni da je težina jakne pogodna za sezonu. I zapamtite, nije važno staviti tešku jaknu na bebu kad bi ih izvukla na štitnik; umjesto toga se odlučite za sjedalo za automobilsko sjedalo koje pokriva - i zatvara - dječje auto sjedalo.

 • Kako prerušiti bebu za zimsko vrijeme
 • Stilovi odjeće za bebe za bebe

Cipele za jasle

Cipele odjeće za Robeez. Robeez

Dječja čarapa će poslužiti da malo zaglađuju nožne prste, ali često su loše i padaju. Dječja obuća, kao Robeez, ostat će na nogama i držati prsti toplom. Odlučite se za cipele odjeće s elastičnim na gležnju. Ručno izrađene cipele za krevetić s gumbima i ukrasima vrlo su sladak, ali ako se onesposobljuju, predstavljaju opasnost od gušenja. Tradicionalne cipele nisu potrebne za novorođenčad.

 • (Usporedite cijene) na mekanim soled baby cipele
 • (Usporedite cijene) na obuću Robeez krevetića
 • (Usporedite cijene) na dojenčadi i dječjim čarapama

Kape ili kape

GAP Prijatan medvjedić. GAP

Bez obzira je li vaše bebe rođeno tijekom toplog vremena ili hladnoće, on ili ona trebaju šešir kako bi ih zaštitili od elemenata i da im pomognu održati tjelesnu temperaturu. Bez obzira da li će biti izvan ili ne, potreba je još uvijek tu.

Ljetne bebe trebaju sunčane kape. Široka obod i čičak ili zatvaranje ispod brade je samo jedna od mogućnosti. Mnoge tvrtke sada također nude kapu s bejzbolskom stilu s tkaninom koja se presvjeta niz stražnji dio vrata. Odlučite se za ljetni šešir s UPF-om od trgovca specijaliziranog za UPF odjeću.

Zimske bebe trebaju toplu šavnu kapu. Zimski šešir koji pokriva njihove uši savršen je za hladna vremena. To ne mora biti težak težak šešir koji možete pronaći; srednja težina pletena kapa u pamučnoj ili vunoj mješavini je savršeno pogodna.

Dječja ptica

Ovo se ne može prevesti za zimske bebe i dolaze u različitim stilovima. Čak i ako je jedino vrijeme kada će vaša beba biti vani je otići od kuće do automobila i natrag, potreban je gnijezdo. Punu snowsuit nije potrebna u ovoj fazi, a stjenica se čvrsto uklapa u auto sjedalo, zadržavajući bebu suhe i tople od elemenata.

Gledaj video: Tradicionalna hrana koja njeguje - Sally Fallon Morell - Weston A. Price (Travanj 2020).