Najavljuje dobitnike za knjige! Calhoun Čestitamo

Ananas kadulje.
Fotografija / ilustracija: Sheryl Yoder Jada s kvačicama.
Fotografija / ilustracija: Jada Edwards Fotografija / ilustracija: Dennis Westler Will sa zinnasom.
Fotografija / ilustracija: Jada Edwards Ananas kadulje.
Fotografija / ilustracija: Sheryl Yoder Jada s kvačicama.
Fotografija / ilustracija: Jada Edwards Fotografija / ilustracija: Dennis Westler Will sa zinnasom.
Fotografija / ilustracija: Jada Edwards

Službeno je. Imamo tri pobjednika knjige Scott Calhoun, Dizajner biljnih kombinacija! Čestitke - i kopiju Scottove knjige - idu na Sheryl Yoder (Jeffersonville, IA), Jada Edwards (Grayson, GA) i Dennis Westler (San Francisco Bay Area, CA).

Nakon što sam pročitao moju knjigu 21. listopada 2009. godine, 170 ljudi je ostavilo komentare, od kojih smo slučajno izdvojili tri imena. Svatko od njih je poslan kopiju ove nevjerojatne knjige.

Svima sam poslao upitnik da ih dovršim i pitao ih za fotografiju ili dvije. Evo što sam naučila.

Sheryl Yoder

Ananas kadulje.

"Nikad neću pobijediti, tako da je ovo super!" Sheryl je krenuo. "Budući da sada živimo u vrtu kuće ... moram naučiti nove načine kako dizajnirati učinkovite sadnje." Sheryl već godinu dana čitajući blog za Fine Gardening, ali je tek nedavno prijavio, priznajući: "Već sam bio čudan Ja sam se prijavio. "

Nema šanse, Sheryl. Ponekad je najbolje staviti pomičnicu u vodu prije nego što skočiš.

Sherylovih vrtova u zoni 6a i nada se da će knjiga Scott Calhouna potaknuti ju da posadi u višestruke predmete umjesto da podlegne stanjima koja se često dijagnosticiraju kao "one-of-every-itis". Ona sklon kupiti samo jedan primjerak neobične biljke, "I onda ne dobijem učinak za koji se nadam."

Budi pametan, Sheryl! Vaš će vam vrt zahvaliti.

Stajalište ove godine bila je njezina ananasna kadulja koja, nažalost, nije počela cvjetati sve dok su svi hummingbirdovi pobjegli u toplije klime.

Iako samo nedavni čitatelj Fine vrtlarstvoSheryl nije pridošlica u hortikulturi. "Bio sam zakačen jer sam bio dijete, provodim vrijeme s mojim djedom u vrtovima povrća i cvjetnjaka."

Jada Edwards

Jada Edwards.

Jada Edwardsova e-pošta otvorena je prasak!

"Bok Billy, jako sam uzbuđen što sam pobjednik! Radujem se čitanju knjige! "

Nijedna osoba koja se nije skakutala na uskličnike, Jada je podijelila svoje oduševljenje i predodžbu o tome kako će nova knjiga povećati izgled njezina područja 7b, vrt u Georgiji. "Iskreno, kad kupujem cvijeće ili sjemenke, zapravo ne mislim na to kako će izgledati zasađeno zajedno. Samo kupim ono što volim. Problem je kad dođem kući, nemam problema s odlučivanjem gdje bih trebao postaviti gdje!

Ovogodišnji show-offovi bili su Jada's zinnias, dajući kuću "dobar appeal curb". Njena fotografija (u nastavku) kaže sve.

I volim opušteni, obuzdan osmijeh na svom sinu, Will! Stay tuned: S tim licu, Will će uskoro imati svoju emisiju na HGTV-u.

Will sa zinnias.

Jada je relativna novakinja na Fine vrtlarstvo web stranica. Zapravo, samo je vrtlarila godinu dana. Njezin je glavni interes rastu (i pretpostavljam da jede) povrće, što objašnjava zašto je više vremena provodila na FG-ovom sestru, www.vegetablegardener.com. Ali strastveno kao i o rastućim oblicima, ona voli saditi cvijeće "privlačiti oprašivače i samo uživati ​​u svojoj ljepoti!"

Jada je odjavio: "Ja sam potpuno zakačen za vrtlarstvo kao hobi i način da smanjim račun za namirnice! Hvala što si mi dopustio dijeliti! Svakako cijenim ovu pobjedu ... ne mogu čekati da poboljšam svoj dizajn vrtova. "

Dennis Westler

Dennis Westler je profesionalni vrtlar "nadajući se pronaći nove kombinacije biljaka koje nisam mislio o sebi."

Nemojte se bojati, Dennis! Ova će knjiga otpustiti vaše čarape. Vaša glava će se okretati sa svježim idejama koje možete isprobati u vrtovima svojih klijenata. (To je najbolja stvar za profesionalne dizajnere - mašta se ne mora zaustaviti na vlastitim linijama.)

Rudbeckia trilobata bio je Dennisov iznenadni zvijezda izvođača ove godine, koji se pojavljuje iz tajanstvenog sadnice volontera i prelazi u visinu od pet metara visokog neba. Deset tjedana bio je toranj sitnih, žestokih žutih tratinčica smeđe, deset tjedana.

Pitao sam sve da mi kažu svoje omiljene biljke, ali Dennis je teško sužavao svoj izbor. Plava cvjetnica višegodišnja Corydalis flexuosa (Plava Corydalis, nova biljka za mene) bila je visoka na njegovu popisu, ali isto tako su bili egzotični orijentalni jugoistočni azijati Pleiones, iako nisu baš vrtne biljke.

Čovjek nakon mog srca i nosa - želi da može uzgajati zeljaste peonije. Podijelim svoju frustraciju, neuspješno pokušavajući ih integrirati u vrtove kada sam bio dizajner na području San Francisca, uvijek frustriranim njihovom slabijom izvedbom.

Njegov razlazni komentar pitao se koliko dugo je bio u vrtu? "Trideset godina. "Da, Dennis, vrijeme prolazi. Ali barem ste napravili svijet ljepšim mjestom, vrtom odjednom.

Zahvaljujući svima koji su ušli u natjecanje. Postoji još jedna knjiga za naplatu na mojem zadnjem postu. Pogledajte Simulacije jednostavnih vrtova, a zatim isprobajte svoju ruku na projektu koji sam opisao i pošaljite mi rezultate. Tko zna? Možete osvojiti vlastitu kopiju Sadnja: knjiga dizajna za 21. stoljeće.

Kasnije, klizači!