Četiri dijeta Savjeti za svoje najbolje ljeto tijelo ikad

Nakon mjeseci skrivanja od zimske prehlade pod zaštitnom toplinom prostrane odjeće, vrijeme je da se počnemo koncentrirati na zdravo jelo s ciljem dobivanja tog velikog ljetnog tijela. Dijeta nije sve ipak. Vježbanje je također važna komponenta dok pokušavate dobiti oblik, ali ono što jedete u konačnici će imati više utjecaja nad vašom figurom. Evo nekoliko savjeta za prehranu koji će vam pomoći pri postizanju tog tijela na plaži do trenutka kada se cijelo ljeto okrene.

Savjet Jedan: jesti svoje voće i veggies

Ispunjavanje prehrane sa svježom, hranjivom i nisko kaloričnom hranom je najbolji način da počnete transformirati svoje tijelo. Voće i povrće oboje odgovaraju računu. Preporuča se dnevno konzumirati 3-5 servisa voća i povrća. Usredotočite se na napore za trudnoću pokušavajući jesti mnogo pravilnih hrane, ne samo da pokušavate izbjeći svoje omiljene poslastice. Takav mentalitet će vam pomoći pri dobivanju idealnog ljetnog tijela. Kada se poslijepodne puze oko i trebate snack, doći do jabuke ili nekih mrvica umjesto kolačića! Nemojte misliti na to kao da morate izbjegavati liječenje, razmislite o tome da morate popuniti dnevnu kvotu za voće i povrće.

Dva tipka: Jedite ručak s visokim vlaknima

Nema više praznih kalorija! Bit ćete mnogo manje skloni zakuhati ako jedete ručak koji je napunjen vlaknima. Zdjela chili s dijelom pita kruha čini izvrsno vlakno visoke vlakno (bonus: to je također nizak kalorija). Jedite ručak puna vlakana i bit ćete zaprepašteni koliko sati možete bez snacka.

Savjet Tri: Sjeckanje na slatkiše

Neka se suočimo s njom: ne možete očekivati ​​da će vam preobraziti tijelo kada konzumiraš puno procesirane hrane i rafiniranih šećera. Morate znatno smanjiti ako želite stvarne rezultate. To ne znači da još uvijek ne možete uživati ​​u povremenim poslastici - to treba učiniti samo umjereno. Postoji nekoliko načina za smanjivanje. Jedan od načina je da svaki dan uživate nešto malo, poput nekoliko manjih komada tamne čokolade ili izmjerene šalice sladoleda niske masnoće. Nećete se osjećati lišeni ako se i vi svaki dan osjećate. Drugi je način pričekati da uživate u jednom velikom poslasticu svaki tjedan, kao zajednički desert u restoranu, ako biste voljeli kvalitetu nad količinom.

Četvrti savjet: brojite kalorije

Jedini način da izgubite težinu jest izgasiti više kalorija nego što ste uzimali. Na temelju vaše dobi, težine, visine i razine aktivnosti online kalorijski kalkulator procjenjuje koliko kalorija trebate održavati ili izgubiti težinu. Započnite sa čuvanjem prehrambenog časopisa kako biste pratili svaki ugriz koji ste uzeli. Možete izmijeniti vašu prehranu na temelju onoga što napišete.
Kombinirajte ove savjete s prehranom redovitim režimom vježbanja i možete očekivati ​​da ćete dobiti najbolje ljetno tijelo prije nego kasnije.

Гледай видеото: Help and advise for alcoholics - help and advise for alcoholics (Travanj 2020).